01 / 05 / 2024

Do! Concept Boutique mağazası 5 Kasım'da açıldı!

Do! Concept Boutique mağazası 5 Kasım'da açıldı!

TOMTOM FUN AID, 5 Kasım'da eşsiz bir tasarım konsepti olan “DO! Concept Boutique” ile genç tasarımcılara kendileri ve sanatlarını ifade edebilecekleri bir tasarım merkezi açtı



İstanbul’un eğlence merkezi haline gelen ve bir kentsel dönüşüm projesi olan TOMTOM FUN AID, eşsiz bir tasarım konsepti olan “DO! Concept Boutique” ile genç tasarımcılara kendileri ve sanatlarını ifade edebilecekleri bir tasarım merkezi açtı. Tüm tasarımcılara açık olan ve her tasarımcının kendi diliyle zenginleşmek isteyen “DO! Concept Boutique”, 05 Kasım 2010 Cuma günü, tasarım ve eğlencenin birleştiği muhteşem bir partiyle açıldı!

Mika Group tarafından 2009 yılında hayata geçirilmesi ardından İstanbul’un cazibe merkezi haline gelen ve bir kentsel dönüşüm projesi olan Tomtom Fun Aid, kültür-sanat projelerine bir yenisini daha ekledi.

Tomtom Fun Aid’le bir ilke imza atan “DO! Concept Boutique” denenmemiş farklı tasarımlarıyla Dilek Orakçı öncülüğünde genç tasarımcıların kendilerini ve sanatlarını ifade edebilecekleri bir kapı araladı. 05 Kasım 2010 Cuma gecesi illüstrasyon gösterileri, sunumlar ve ihtişamlı bir sokak partisiyle açılışı yapılan mağazada ürünleri oluşturan tasarımcılar arasında Dilek Orakçı, Fatoş İlhan, Begüm Bilge, Hasan Koca, Yasemin Uslu Özgüven, Merve Taştaban, Simge Milli ve Sadi Tekin yer alıyor. Genç sanatçılara her hangi bir sınırlama olmaksızın tanıtım ve satış imkanı sunan “Do! Concept Boutique” mağazacılık anlayışının diğer butik ve mağazalardan farklı olarak yansıtıyor. Amaçlarını bir şey satmak ve bundan kar etmek olarak görmeyen tasarımcılar Tomtom Fun Aid’de yer alan farklı mekanlarda çeşitli görsel sanat etkinlikleri, partiler ve workshoplara imza atacaklar.
Son yılların en çok tercih edilen ve dünya çapında itibar gören mesleklerinden biri olarak tanımlanan “tasarımcılık” birçok alt başlığı bünyesinde barındırıyor. Bu başlıklardan bazıları kostüm, kıyafet ve takı tasarımı, oyuncak ve dekorasyon malzemeleri tasarımı olarak sıralanabilir. “Do! Concept Boutique” bütün bu çeşitlerin yanı sıra birçok farklı tasarıma ev sahipliği yapıyor.
 “Do! Concept Boutique”, fast fashiondan sıkılmış metropol kadınının, kendisini için özel ve farklı hissedebileceği kıyafetlerin, özel kumaş ve aksesuarlarla oluşturulduğu koleksiyonları bulacağınız, kendinizi gecenin büyülü atmosferinde, adeta bir yıldız gibi hissedeceğiniz ve aynı zamanda günlük koşuşturmanızda diğer kadınlardan farklı hissetmenizi sağlayacak özel tasarımlardan oluşan ürün yelpazesiyle 05 Kasım 2010 Cuma günü açıldı.


Geri Dön