06 / 05 / 2024

Doğa Gayrimenkul, Doğa Teras Evleri'ni yıl içinde teslim edecek!

Doğa Gayrimenkul, Doğa Teras Evleri'ni yıl içinde teslim edecek!

İkisi İstanbul, birisi Bodrum"da olmak üzere geçen yıl üç proje üzerine yoğunlaşan Doğa Gayrimenkul, İstanbul"daki Doğa Teras ve Feriloft projelerini yıl içinde ve zamanından önce teslim etmek için çalışmalarına hız verdi



Bunlara ek olarak Anadolu yakasının gelişen bölgelerinden olan Kartal"da da yeni bir projenin çalışmalarını son aşamaya getiren Doğa Gayrimenkul, Eylül ayında 180 ile 250 arasında yeni konutun temelini atacak.

2010 yılını neredeyse Bodrum"da geçecek kadar buradaki ilk çalışmaları olan Doğa Hanımeli projesine yoğunlaştıklarını ve inşaatı bitirdiklerini kaydederek sözlerine başlayan Doğa Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ari Duek , bu projenin en önemli özelliği olarak kendine ait bir özel sahilinin olmasını gösterdi. Projenin tamamlandığına ve iskanların alındığına dikkat çeken Duek, œDoğa Hanımeli projesi lokasyon olarak güzel bir noktada yer alıyor. Bodrum"un doğal güzellikleri ile bilinen Hebil koyunda yer alıyor. Bodrum Hava Alanı 45, şehir merkezine ise 20 kilometre uzaklıkta. Projede 29 blok ve 59 daire bulunuyor dedi.

Projede yer alkak isteyenlere 3 farklı tipte ve 95 metrekareden 195 metrekareye kadar farklı alternatifler sunabileceklerini belirten Duek, œEvlerin hemen hemen hepsi deniz görüyor. Projenin en önemli özelliği kendine özel bir sahilinin olması. Yani denize girmek için evden çok uzaklaşmak gerekmiyor dedi.

Geçtiğimiz yıl içinde ağırlık verdikleri bir diğer projenin de feriloft olduğunu duyuran Duek, bu projenin d İstanbul"un gelişen lokasyonlarından olan Dolapdere Bölgesi, Bilgi Üniversitesi üstü, yeni tünel noktaları çıkış noktasında bulunduğu söyledi. Beş blokta ve 14 farklı tipte olmak üzere toplam 165 konut inşa ettiklerini belirten Duek, œBurada verdiğimiz hizmetle ayrışıyoruz. Tüm bloklara kuru temizleme, vallet parking, room service, concierge, temizlik, çamaşırhane gibi servis imkanları sağlıyoruz. Bu servisler ekstra maliyete tabi tutulmuyor dedi. Hedef kitlelerini genç, şehrin hızlı yaşantısını seven, sosyal hayatı Taksim Nişantaşı"nda geçen aileler olarak belirlediklerini altını çizen Duek, œAyrıca şehir içine yatırım yapmak isteyenler, öğrenciler, yabancılarda projemiz ile ilgileniyor. Geçen yıl yılında projenin 1. etabını tamamladık ve iskanı aldık. şžu an tamamı satılan birinci etapta yaşam başladı diye konuştu.

2010 yılında inşaatına başladıkları ve çalışmaların devam ettiği 63 konutluk Doğa Teras Projesinin ise Göktürk"te bulunduğunu belirten Duek, œBurasını Ena Gayrimenkul ile birlikte yapıyoruz. İki bloklu sitede aynı zamanda iki sosyal yaşam alanı bulunuyor diye konuşarak sözlerini bitirdi.

2011 yılının ekonomik öngörülerini tüm iş dünyası gibi genel seçimlere endeksli olarak değerlendiren Ari Duek, bir parça dikkatli hareket edilmesinden ve sonucun görülmesinden yana. Açıklanan enflasyon rakamlarının düşük çıkmasına değer vermeyerek hemen zamların peş peşe geleceğini iddia eden Duek konut sektörü hakkındaki kanaatlerini ise demir fiyatlarını ve doların güçlenmesi şekillendiriyor.


Geri Dön