28 / 04 / 2024

Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de kampüs kuracak!

Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de kampüs kuracak!

2009 yılında Plato Meslek Yüksekokulu ile eğitim sektörüne atılan Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de yeni kampüs çalışmaları için düğmeye bastı.




Eğitimde Özel Mesleğim Okulları ve Berk Anadolu Lisesi ile yer alan ve bir süre önce Ayvansaray Eğitim, Sağlık ve Kültür Vakfı yönetimini devralarak İstanbul Ayvansaray Üniversitesi'nin sahibi olan Doğa Sigorta, ilk etapta kampüs yatırımına gitti.

Ekomomist Dergisi'nde yer alan habere göre; 2009 yılında Plato Meslek Yüksekokulu'nda dört program ile eğitime başlayan, 2020- Nihat Kırmızı 2021 akademik yılında 59 önlisans, 21 lisans ve 16 lisansüstü programı ile akademik hayatına devam eden İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Kazlıçeşme'de tarihi mirası da bünyesine kattı.

Doğa Sigorta Kazlıçeşme de kampüs kuracak!

Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Nihat Kırmızı, kampüsün bulunduğu arsanın Padişah 2. Beyazıt tarafından, Balıklı Rum Vakfı'na yetimhane yapılmak üzere bağışlandığını hatırlatarak, şöyle konuşuyor: "Ancak ilk inşaat 1725 yılında başlamış, ardından hala kampüste yer alan kilise ve sarnıç inşaatları yapılmış. Şehir içinde, ulaşım kolaylığı ve sosyal alanlarıyla hayallerimizi ve ihtiyaçlarımızı tam olarak karşılayan, 25 bin metrekaresi kapalı, toplam 50 bin metrekarelik bu alanı merkez kampüsümüz olarak konumlandırdık." 

Uğur Okulları'ndan Ankara'ya yeni kampüs!


Geri Dön