13 / 05 / 2024

doğa sigorta eğitim yatırımları

doğa sigorta eğitim yatırımları

2009 yılında Plato Meslek Yüksekokulu ile eğitim sektörüne atılan Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de yeni kampüs çalışmaları için düğmeye bastı.

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş eğitim ve kariyeri nedir?

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş'ın kim olduğu ve Gür Çağdaş'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Gür Çağdaş kimdir? ve nerelerde görev almıştır? Gür Çağdaş'ın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Gür Çağdaş kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Gür Çağdaş kimdir? Kaç yaşında? Gür Çağdaş daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Gür Çağdaş'ın eğitim hayatı nasıldı?

Foça'daki eğitim alanının imar planı değişikliğine mahkemeden dur!

İzmir’in Foça ilçesindeki Bağarası Mahallesi’nde yer alan ve büyükşehir meclisince eğitim alanından alınarak özel eğitim alanı yapılması uygun görülen alan için Şehir Plancıları Odası tarafından dava açıldı.

Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de kampüs kuracak!

2009 yılında Plato Meslek Yüksekokulu ile eğitim sektörüne atılan Doğa Sigorta Kazlıçeşme'de yeni kampüs çalışmaları için düğmeye bastı.

Deniz GYO Eryaman A Blok Eğitim Tesisi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ankara Etimesgut Eryaman Mahallesi A Blok Eğitim Tesisi ve C Blok'la ilgili 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Yamaç Doğa Sporları Eğitim İnşaat Gıda Turizm Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yamaç Doğa Sporları Eğitim İnşaat Gıda Turizm Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Adıgüzel tarafından kuruldu.

Ordu'ya itfaiye eğitim merkezi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Karapınar'a itfaiye eğitim merkezi inşa ediyor.

Çankırı'da inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri mecliste!

2010-2018 yılları arasında Çankırı ilinde inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri ile sosyal ve kültürel tesislere ilişkin soru önerhesi hazırladı. CHP'li Tanrıkulu konuyu meclis gündemine taşıdı...

Pendik Çamlık Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Pendik Belediyesi tarafından tüm engelli gruplarına ve ailelerine hizmet vermek için inşa edilen Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sona gelindi. Çamlık Mahallesi’nde her ihtiyaçları düşünülerek yapılan merkezin yaz sonunda açılması hedefleniyor.

Lüleburgaz'a mesleki eğitim merkezi inşa ediliyor!

Lüleburgaz ilçesinde yapımına başlanılan Mesleki Eğitim Merkezi inşaatı sürüyor.

İzmir Selçuk'a modern eğitim merkezi geliyor!

Selçuk Belediyesi, eski Halk Eğitim Merkezi'nin bulunduğu alana modern kütüphane, etüt merkezi ve çocuk trafik eğitim parkı yaptıracak.

Mega projeler Erzurum'u zirveye taşıyacak!

Erzurum'un Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ''Bilim, Müze, Doğa ve Eğitim Parkı Projesi kentimizi zirveye taşıyacak. Kar müzesi de kuruyoruz. Deprem Eğitim Araştırma Merkezi kuruyoruz. Ayrıca dünyanın ilk Tarih Duvar Müzesi’nde 111 bin 111 taşla tarihi yeniden yazacağız. Bir Doğa Parkı yapacağız''ded

Bursa Çağrışan’a yeni eğitim yuvası!

Eğitim yatırımlarına devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya’nın Çağrışan Mahallesi’ndeki eski okul binasını modern bir anaokulu ve halk eğitim merkezi olarak bölgeye kazandırdı.

doğa sigorta eğitim yatırımları Haberi

doğa sigorta eğitim yatırımları


Eğitimde Özel Mesleğim Okulları ve Berk Anadolu Lisesi ile yer alan ve bir süre önce Ayvansaray Eğitim, Sağlık ve Kültür Vakfı yönetimini devralarak İstanbul Ayvansaray Üniversitesi'nin sahibi olan Doğa Sigorta, ilk etapta kampüs yatırımına gitti.

Ekomomist Dergisi'nde yer alan habere göre; 2009 yılında Plato Meslek Yüksekokulu'nda dört program ile eğitime başlayan, 2020- Nihat Kırmızı 2021 akademik yılında 59 önlisans, 21 lisans ve 16 lisansüstü programı ile akademik hayatına devam eden İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Kazlıçeşme'de tarihi mirası da bünyesine kattı.

Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Nihat Kırmızı, kampüsün bulunduğu arsanın Padişah 2. Beyazıt tarafından, Balıklı Rum Vakfı'na yetimhane yapılmak üzere bağışlandığını hatırlatarak, şöyle konuşuyor: "Ancak ilk inşaat 1725 yılında başlamış, ardından hala kampüste...