04 / 05 / 2024

Doğal gaz faturasında adı olanlar dikkat! 100 lira ve üzeri geliyorsa...

Doğal gaz faturasında adı olanlar dikkat! 100 lira ve üzeri geliyorsa...

Milyonlarca vatandaş yüksek gelen doğal gaz faturalarının ayrıntılarını araştırıyor. Yüksek gelen doğalgaz faturalarını ödemede zorluk çeken vatandaşlar için ise ödeme kolaylığı Ziraat Bankası'ndan geldi. İşte ayrıntılar...



Ziraat Bankası web sitesi üzerinden milyonlarca vatandaşı ilgilendirecek kampanyaları açıklamaya devam ediyor. Banka tarafından doğal gaz faturası kampanyası açıklandı. Kampanyaya göre 100 lira ve üzeri doğalgaz faturası gelen vatandaşlara Bankkart ile İGDAŞ’tan yapılacak tek çekim fatura ödemelerine 3 taksit yapılacak.

Kampanya 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek. Kampanyaya katılmak için TC Kimlik numarası yeterlidir.

Ziraat Bankası tarafından açıklanan kampanyanın koşulları şu şekilde:
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön