22 / 07 / 2024

Doğal gaz rezervi ilanları değiştirdi!

Doğal gaz rezervi ilanları değiştirdi!

Zonguldak’ta evini internetten satışa çıkaran Cemil Özgür, açıklamasına ’Tuna-1 manzaralı satılık 4+1’ yazınca ilan kısa süre içerisinde yoğun ilgi gördü. Bölgede ev fiyatları değerlendi.




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Karadeniz açıklarında 320 milyar metreküp doğal gaz rezervi keşfedildiğini açıklamasından sonra rezerve en yakın kentşehir olan Zonguldak’ta ev ilanları arttı. Hürriyet'te yer alan habere göre; Cemil Özgür adlı bir vatandaş internet sitesine koyduğu ev ilanının açıklamasına, ’Tuna-1 doğal gaz kuyusu manzaralı yabancıya satışa engel yok 4+1’ yazdı. Evi için 740 bin lira isteyen Cemil Özgür, ilgi çekmek adına arkadaşının tavsiyesi üzerine böyle yazdığını ve ’Gemiyi görüyor mu?’ diye mesaj atanlar olduğunu açıkladı. Özgür, ilana ilginin hızla yükseldiğini söyledi. 

’YATIRIMCILARI ZONGULDAK’A BEKLİYORUZ’

Zonguldak Emlakçılar Derneği Başkanı Sercan Günarslan, Karadeniz açıklarında yer alan doğal gaz rezervine yakın konumda bulunan Zonguldak’ta ilginin hızla yükseldiğini söyleyerek "Kömür madenciliğiyle anılan kentimizde doğalgazın da bulunmuş olması şehrimiz ve bizim açısından gurur verici bir durum. Tanınırlık ve bilinirlik anlamında da çekim merkezi olarak Zonguldak’ımıza çok şey katacaktır. Konut piyasasıyla ilgili ne gibi değişimler olabilir derseniz yakın zamanda çok değişiklik olabileceğini ben düşünmüyorum. Sadece Zonguldak bir çekim ve cazibe noktası olabilir. Şimdiden bütün yatırımcıları Zonguldak’a gayrimenkul yatırımları yapmaya davet ediyoruz" açıklamasında bulundu. 


Geri Dön