01 / 05 / 2024

Doğalgaz aboneliğinde yeni dönem! EPDK'dan şok ücret kararı! O paralar artık alınmayacak!

Doğalgaz aboneliğinde yeni dönem! EPDK'dan şok ücret kararı! O paralar artık alınmayacak!

EPDK doğal gaz abonelerini ilgilendiren çok önemli bir karar imza attı. Doğalgazda ücretle ilgili önemli bir karar verildi. İşte abonelerden alınmayacak o paralar...



Servis hattının yapımına başlanmamış olması durumunda talep sahibinin başvurusuyla 5 iş gününde abone bağlantı tutarı iade edilecek. 

Aynı adresle ilgili daha önce bağlantı bedeli alınmışsa bu bedel yeniden alınmayacak. Abone bağlantı bedelini taksitli şekilde ödemeyi isteyen kişilere, kredi kartına en az 3 eşit uygulanabilecek. İç tesisatların projelendirilmesi ve yapımı, bağımsız bölüm maliki, binanın ya da tesisin sahibi veya bunların yetkili temsilcileri tarafından sertifika sahiplerine yaptırılabilecek. 

Doğalgaz aboneliğinde yeni dönem! EPDK dan şok ücret kararı! O paralar artık alınmayacak! 

GÜVENCE BEDELİNDE ŞOK KARAR 

Dağıtım şirketi, alacaklarını garantileyebilmek için mekanik sayaç kullanan abonelerden, abonelerin tercihlerine göre nakit ya da kredi kartına, peşin veya taksitli şekilde bir defaya mahsus olacak şekilde güvence bedeli alabilecek.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre; fakat ön ödemeli sayaç kullanan abonelerden güvence bedeli tahsis edilmeyecek. Aynı zamanda herhangi bir nedenle abonelik esnasında güvence bedeli tahsis edilmemişse, daha sonra aynı adres için yeni sözleşme yapılana kadar bu tutar istenemeyecek. 

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! En düşük emekli maaşı belli oldu! Şimdi emekli olan ne kadar maaş alacak?

TOKİ'den İstanbul'da 2.227 TL taksitle konut sahibi olma fırsatı! Ucuz 2+1 ve 3+1'ler için hemen başvurun! Son 3 gün!

Akaryakıt fiyatlarına dev zam geliyor! Sürücüler dikkat! Opet, Total, Petrol Ofisi ve BP 14 Mayıs 2022 fiyat listesi

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön