Ekonomi

Doğalgaz faturalarına 1.150 TL destek müjdesi!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, doğalgaz yardımına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte Derya Yanık'ın o açıklamaları...  Akşam'dan Yelda Gökdağ'ın haberine göre; birçok kişi tarafından tepkiyle karşılaşan zamlara ilişkin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'tan dikkat çeken ve yüreklere su serpem bir açıklama geldi

Son zamanlarda faturalara gelen zamlar gündemden düşmüyor. Akşam'dan Yelda Gökdağ'ın haberine göre; birçok kişi tarafından tepkiyle karşılaşan zamlara ilişkin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'tan dikkat çeken ve yüreklere su serpem bir açıklama geldi.

Derya Yanık, doğalgaz faturalarına ilişkin büyük bir müjde verdi. İşte Derya Yanık'ın o açıklamaları..

Son zamanlarda doğalgaz faturalarına gelen zamlar sık sık gündem oluyor. Kış aylarına girdiğimiz bu aylarda, vatandaşlar doğalgazda indirim beliyor. 

Ocak ayının başlarında doğalgaz faturalarının da içinde bulunduğu birçok düzenlemeyi içeren 18 maddelik kanun teklifini TBMM Başkanlığına sunulmuştu. Buna göre; enerji verimliliğini artırmak, fazla tüketim yapanların ise fazla tüketimin maliyetine katlanması ve doğalgaz enerjisinin tasarruflu şekilde kullanılmasını teşvik etmek için faturalarda kademeli tarife sistemine geçiş yapılacağı belirtildi. 

HANE BAŞINA 1150 TL'YE KADAR DOĞALGAZ YARDIMI

Doğalgaz faturalarına ilişkin müjde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'tan geldi. Yanık, konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

"Hane başına yıllık 450 lira ila 1150 lira arasında doğalgaz desteği sağlayacağız. Destek ödemesini PTT kartına yatıracağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere 2 yeni son dakika müjdesi!

Emekli maaşlarında ek zamlar arttı! İşte kritik tarih!

2022 sonunda dolar beklentisi 16,13 TL!

Bitcoin'de 2022 yılında neler olacak?

Konut satışlarında rekor üstüne rekor kırılıyor!