Ekonomi

Doğalgaz ve elektrik faturası ödeyenler dikkat! Bu ayın sonuna kadar başvurun!

Sonbahar ilerledikçe ve kış ayları yaklaşırken banka elektrik, doğalgaz ve su faturalarını ödeyenlere duyuru yaptı. Axess kart kullanıcılarına göre Akbank, otomatik fatura ödeme kampanyasını duyurdu. Hemen başvurun.Axess kart kullanıcılarına göre Akbank, otomatik fatura ödeme kampanyasını duyurdu

Sonbahar ilerledikçe ve kış ayları yaklaşırken banka elektrik, doğalgaz ve su faturalarını ödeyenlere duyuru yaptı. Axess kart kullanıcılarına göre Akbank, otomatik fatura ödeme kampanyasını duyurdu. Talimat verildiğinde her fatura için ek ücret alınacağı belirtildi. 

Kampanyadan 1-30 Eylül 2022 tarihleri ​​arasında Axess, Axess Student ve Free orijinal kart sahipleri faydalanacaktır. Kampanya kapsamında 1 veya 2 yeni fatura için 25 TL, 3 veya yeni fatura için 75 TL, 150 TL kazanabilirsiniz. 

Peki, kampanya koşulları nelerdir? İşte detaylar...

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya müşteriye özeldir. Eylül ayı boyunca kampanyaya dahil olan kartlarla vereceğiniz tüm fatura ödeme talimatları için maksimum 150 TL chip para kazanabileceksiniz. Kampanya kapsamında kazanılan ödül tutarı 02.10.2022 tarihinde kartınıza para olarak yüklenecektir. Ödül sadece yeni vereceğiniz talimatlar için geçerlidir. Kredi kartınızdaki fatura ödeme talimatlarını iptal edip iade etmeniz veya banka hesabınızda bulunan fatura ödeme talimatlarını iptal edip kredi kartınıza aktarmanız durumunda kampanyadan yararlanamazsınız. 

Kamupersonelinet'te yer alan habere göre; Hesaptan verilen talimatlar kampanyaya dahil değil. Bir promosyon ödülü kazanırsanız, ödülün alındığı tarihten itibaren 6 ay boyunca iptal edemezsiniz ve otomatik ödeme yaptığınız tüm faturaların karttan tahsil edilmesi gerekir. Aksi takdirde chip parası görev bitiminden sonra geri alınacak. Cep telefonu (Turkcell, Vodafone, Türk Telekom Mobil (Avea), Teknosa Mobil ve POCELL) faturaları ve Superonline faturalarınızdan faiz alınmıyor.

Kampanya detayları:

İş Bankası'ndan dev kampanya! 31 Aralık'a kadar başvuran herkes faydalanacak! Hemen bakın!
ING Bank'tan 0.99 faizle kredi! Bu kampanya kaçmaz!
Ziraat, Vakıf, Halkbank, İş Bankası, Yapı Kredi derken en yüksek emekli promosyonu veren banka belli oldu!