02 / 05 / 2024

Doğuş GE GYO Genel Kurulu'nda hangi kararlar alındı

Doğuş GE GYO Genel Kurulu'nda hangi kararlar alındı

Doğuş GE Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 16 Mart 2011 tarihinde gerçekleşen Genel Kurul toplantısının tutanağını yayınladı



Doğuş GE GYO Genel Kurulu 16 Mart'ta toplandı.

ALINAN KARARLAR
şžirketimizin 2010 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı 16.03.2011 tarihinde, saat 11.00'da   ilan edilen adreste gerçekleştirilmiştir. Olağan Genel Kurul Toplantı Tutanağı ve hazirun cetveli ilişikte takdim edilmiştir.
Özet Kararlar;

-Kar Dağıtımı Hakkında;
Yönetim Kurulu'nun önerisi doğrultusunda Sermaye Piyasası Kurulu Mevzuatı ve düzenlemeleri gereğince; şžirketimizin 2010 yılı VUK'na göre hazırlanmış mali tablolarında oluşan 3.840.232.20.-TL dağıtılabilir net dönem karının dağıtılmayarak Olağanüstü Yedekler hesabına aktarılması ve kar dağıtımı yapılmaması, Genel Kurul'un onayına sunuldu ve kar dağıtımı yapılmamasına oy birliği ile karar verildi.

-Yönetim Kurulu Üyelerinin Seçimi Hakkında;
Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimi ve ücretlerinin tespit edilmesi ile ilgili önerge okundu.(A) grubu imtiyazlı pay sahibi Doğuş Holding A.şž. tarafından gösterilen adaylar arasından 1 yıl süre ile görev yapmak üzere Sn. Ekrem Nevzat Öztangut, Sn. Hasan Hüsnü Güzelöz, Sn. Murat İnan, Sn. Hayrullah Murat Aka, Sn. Murat Bahadır Teker, Sn. Mustafa Ahmet Ünaydın oy birliği ile yönetim kurulu üyeliklerine seçildiler.

-Denetçilerin Seçimi Hakkında;
Denetçilerin seçimi ile ilgili verilen takrir okundu.Denetçi olarak Sn. Adem Durak ile Sn. Abdullah Murat Aytoğu'nun 1 yıl süre ile seçilmelerine oy birliği ile karar verildi.

-Bağımsız Dış Denetim Firmasının Tespiti;
Yönetim Kurulunca 2011 yılı hesap dönemine ilişkin Finansal Tabloların Bağımsız Denetimi için Bağımsız Denetim Kuruluşu olarak Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.şž. (Ernst&Young) nin seçilmesi oy birliği ile karara bağlandı.

-Esas Sözleşme Tadil Metinleri Hk.
şžirket Esas Sözleşmesinin 'şžirketin Ünvanı ' başlıklı 2. maddesi, 'Sermaye ve Hisse Senetleri' başlıklı 7. maddesi ile 'Denetçiler ve Görev Süresi' başlıklı 19. maddesinin tadil edilerek değiştirilmesine oy birliği ile karar verildi.

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön