29 / 04 / 2024

Doğuş Grubu 3 yılda 20 otel hedefliyor!

Doğuş Grubu 3 yılda 20 otel hedefliyor!

Doğuş Grubu bugüne kadar 7 otel hayata geçirdi. 3 yılda hedefi 20 otel olarak belirleyen grup 13 otel için 2 milyar euro yatırım yapacaklarını açıkladı.



Mytha Hotels’in Genel Müdürü Zanini, 13 otel için 2 milyar euro yatırım yapacaklarını ifade etti.


Doğuş Grubu'nun İtalya, İspanya, Hırvatistan ve Türkiye'de sahibi olduğu butik otelleri Villa Magna, Capri Palace, Aldrovandi Villa Borghese, Villa Dubrovnik, Argos in Cappadocia, İl Riccio Beach House ve D Maris Bay, Mytha Hotel Anthology çatısı altında yer alıyor. 



Mytha Hotels'in Genel Müdürü Ermanno Zanini, ''Ocak 2018 'de Miami'de bir otel daha açıyoruz. Böylece 8 olucaz. Hedefimiz 2020'ye kadar 20 otele çıkmak'' dedi. 



13 otel için ilave 2 milyar euro yatırım planlayan Zanini, Mytha'larda projelerde ilk olarak insan dokunuşuna önem verdiklerini söyledi.  ''Bir standardizasyon istemiyoruz. Çeşitlilikten yanayız çünkü misafirlerimize deneyim yaşatmak istiyoruz. Lokal, yerel kültürle bağlanmak, o çeşitliliği hissettirmek, yereli yaşatırken de global olmayı istiyoruz''



Zanini 5 yıllık hedeflerinin yüzde 50 Türkiye, 50 de yurtdışında yatırım olduğunu ifade etti. Ayrıca Reina bölgesiyle ilgilendiklerini çünkü Boğaz hattının çok önemli olduğunu söyledi. 




Sabah 


Geri Dön