02 / 05 / 2024

Doğuş Otomotiv Kartal'a otoshowroom yaptıracak!

Doğuş Otomotiv Kartal'a otoshowroom yaptıracak!

Doğuş Otomotiv taşınmaz maliki olarak inşa edeceği binalarda 23 bin 400 metrekare alana tekabül eden bağımsız bölüm veya bölümlerin yapımını Doğuş Gayrimenkul Yatırım'a yaptıracak



Doğuş Otomotiv taşınmaz maliki olarak inşa edeceği binalarda 23 bin 400 metrekare alana tekabül eden bağımsız bölüm veya bölümlerin yapımını Doğuş Gayrimenkul Yatırım'a yaptıracak.

Detaylı bilgi için tıklayın

Basında yer alan diğer heberler:

Kartal’a oto AVM yaptırıyor
İstanbul’da birbiri peşine gerçekleştirilen oto AVM trendine katılmak isteyen Doğuş Otomotiv, Kartal’da oto showroom, servis ve otoparkı kapsayan konsept proje bir inşa edilmesi için 23 bin 400 metrekare büyüklükteki arsasını Doğuş Gayrimenkul Yatırım’a sattı.  Projenin alım bedeli 46 milyon dolar (68 milyon 296 bin TL + KDV) olarak tayin edilirken ile iki şirket arasında gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi imzalandı.
Proje kat irtifakı ve kat mülkiyeti kurularak "anahtar teslim" yöntemiyle yapılacak. Kartal’daki 23 bin 400 metrekarelik arsanın 10 bin 611 metrekarelik kısmı kullanılarak inşa edilecek olan projenin Mart 2012’de tamamlanması planlanıyor.


Geri Dön