29 / 04 / 2024

Dolar 10 gün sonra bu kadar olacak! Analistler art arda açıkladı! Hemen bakın!

Dolar 10 gün sonra bu kadar olacak! Analistler art arda açıkladı! Hemen bakın!

Dolarda yaşanan flaş gelişmeleri yakından takip ederken, analistler az önce duyurdu! Dolar 10 gün sonra bu rakamı görecek! İşte o rakam...



Türkiye'de dolar kuru artık bir ödeme aracı olmaktan çıkıp bir yatırım aracı olarak görülüyor. Buna ek olarak, birçok malın dolar ile gelmesi, dolara olan ilginin arttırdı. Dolardaki son gelişmeler kamuoyu tarafından daha yakından izleniyor. Sonuç olarak analistler, doların 10 gün sonra geleceği rakamı açıkladı.

1-2 KASIM'A DİKKAT!

Analistler 1-2 Kasım'a çok dikkatli olunması gerektiğini vurguladı. Analistler, bu tarihe dikkat edilmesi gerektiğini açıkladı. 1-2 Kasım’da FED tarafından yeni faiz kararı açıklanacak ve bu karar doların bütün geleceğini değiştirecek! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön