Kent Haberleri

Dolar 16 gün sonra bu kadar olacak! Analistler tek tek açıkladı! Hemen bakın, pişman olmayın!

Dolar kurunda son dakika açıklamaları gelmeye devam ederken analistler, doların 16 gün sonra bu kadar olacağını söyledi. Analistler peş peşe açıkladı! Çabuk buraya koşun! İşte ayrıntılar... Uzun süredir 18,80 lira bandını izleyen ve akıbeti oldukça ilginç olan dolar için ekonomist ve uzmanlardan açıklamalar yağıyor

Tartışmalı olarak en önemli yatırım araçlarından biri olan dolar kafa karışıklığına neden olmaya devam ediyor. Uzun süredir 18,80 lira bandını izleyen ve akıbeti oldukça ilginç olan dolar için ekonomist ve uzmanlardan açıklamalar yağıyor. Bunlardan birisi de az önce analistlerden geldi. 

Dolar 16 gün sonra bu kadar olacak! Analistler tek tek açıkladı! Hemen bakın, pişman olmayın! Peki, dolar ne kadar olacak? İşte doların 16 gün sonra göreceği o rakam...

Doların gerçek değerinin şu anda 24 lira olduğunu ancak hükümetin doları seçime kadar tutmaya çalıştığını anlatan Geçer, ayrıca şunları söyledi:

“Bu artışı artık baskılamaları mümkün değil. Ülkeye sokabildikleri sıcak para imkanları da tükenmiş durumda. Dolar önümüzdeki haftalarda yükselişini başlatacak ve şubat sonuna kadar 24 lirayı görecek.”

”BASKILAMAK İMKANSIZ”

Doların değerinin zaten reel sektör gerçek değeri olduğuna vurgu yapan Geçer, “Türkiye’nin kısa vadeli borcu tarihinin en yüksek seviyesinde. 190 milyar dolara yakın bir borç var 1 yıl içerisinde ödenmesi gereken. Böyle bir yakın dönemli borç varken artık doları baskılamaz imkansız, yakında yeniden tırmanmaya başlayacak.” şeklinde konuştu.

SELÇUK GEÇER AÇIKLAMA GELDİ!

Ekonomist Selçuk Geçer, ülkelerin para birimlerinin dolar karşısında değer kazanacağının altını çizerek, Türk Lirası’nın dolar karşısında göreceği rakamı da duyurdu.

Ekonomist Selçuk Geçer, “Dünyada dolar düşecek ama Türkiye'de dolar Türk Lirası karşısında değer kazanarak 35 liralara her an vurabilir. Bu bugünde olabilir, bu yarın da olabilir, bu üç ay sonra da olabilir''  şeklinde konuştu.

DOLAR NE KADAR? İŞTE AYRINTILAR!

12 Şubat 2023 Pazar sabahında da dolar dalgalı halde hareketini sürdürüyor. Dolar/TL, yeni güne yatay başlamasından sonra saat 10.20 itibarıyla 18,8360’tan işlem görüyor. Geçtiğimiz gün yüzde 0,2 azalış ile günü 103,2 seviyesinden tamamlayan dolar endeksi, şu anlarda 103,3’ten işlem görürken, euro/dolar paritesi önceki kapanışının hemen altında 1,0730’da bulunuyor.

15 yaş üstü gençlere son dakika müjdesi! Hemen başvuran anında 4.125 TL cep harçlığı alacak! 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ndan nefes kesen son dakika müjdesi! Hane başına 15 bin TL dağıtılacak!
Gram altın 2 aydan az sürede bu kadar olacak! Bu rakamları görenler adeta aklını yitirdi! Kimse bunu beklemiyordu!