19 / 05 / 2024

Dolar 18 lirayı aşarken euro kaç TL oldu! 

Dolar 18 lirayı aşarken euro kaç TL oldu! 

Dolar/TL dün 18 lira seviyesini geçerek yükselişe geçti. Bugün de 18 TL'den işlem gören dolar yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Peki euro bugün kaç TL oldu? 



TÜİK ENFLASYON RAKAMLARINI AÇIKLADI

Dün piyasaların merakla beklediği enflasyon rakamları açıklandı. TÜİK, temmuz ayına tüketici fiyatları endeksini dün açıkladı. Buna göre enflasyon temmuz ayında aylık yüzde 2.37 oldu. Beklenti aylık yüzde 4.95'ti. Yıllık TÜFE ise yüzde 79.6'ya yükseldi. En yüksek artış yıllık yüzde 119 ile ulaştırma grubunda yaşanırken en az artış haberleşmede yaşandı.
Bu rakamların açıklanmasının ardından döviz piyasasında hareketlilik başladı. Dolar 18 TL'yi devirirken euro de yükselişe geçti.

Euro yatırımcıları müjde! Euro hız kesmeden yükselmeye devam ediyor

Altın, dolar, bitcoin derken euro unutuldu! Euro öyle bir yükseldi ki... Hemen bakın 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön