02 / 05 / 2024

Dolarda yeni rekor! Dolar ve euro kaç TL oldu? 15 Nisan 2024 döviz kurları

Dolarda yeni rekor! Dolar ve euro kaç TL oldu? 15 Nisan 2024 döviz kurları

Otadaoğu'daki yükselen gerilim yatırımcıları güvenli liman olarak gördüğü varlıkara yönetti. Tercihini dolardan yana yapan yatırımcılar güncel dolar kurunu araştırıyor. Dolar ve euro kaç TL oldu? 15 Nisan 2024 döviz kurları.



Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Ortadoğu'daki gerilim yatırımcıları güvenli limanlara yöneltmeye başladı. Yatırımcılar doların bugün ne kadar olduğunu araştırıyor. Dolar bugün ne kadar? Dolar/TL kaç lira? Güncel dolar kaç TL? 15 Nisan 2024 döviz kurları...

ARTAN JEOPOLİTİK RİSKLER PİYASALARI ETKİLEDİ!

İran, İsrail'in 1 Nisan 2024 tarihinde Suriye'deki İran konsolosluğuna düzenlediğinden şüphelenilen saldırıya misilleme olarak Cumartesi günü İsrail'e insansız hava aracı (İHA) ve füze saldırısı düzenledi. Böylece İran İsrail topraklarına ilk kez doğrudan saldırı yapmış oldu. 

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'ya ABD'nin İran'a yönelik bir karşı saldırıda yer almayacağı uyarısında bulundu.

Ortadoğu'da yükselen gerilim yatırımcıları güvenli liman varlıklara yöneltti. Altın fiyatları yüzde 0.51 oranında yükselerek 2,356.39 dolara çıkarken, Brent petrolünün varil fiyatı yüzde 0.5 oranında gerileyerek 90.01 dolara indi.

Dolarda yeni rekor! Dolar ve euro kaç TL oldu? 15 Nisan 2024 döviz kurları

DOLAR VE EURO BUGÜN NE KADAR OLDU? 15 NİSAN 2024 DÖVİZ KURLARI KAÇ LİRA? GÜNCEL DÖVİZ KURLARI...

Dolar/TL kuru, yerel seçimlerin ardından dalgalı seyrederken, bayram tatili sonrası bu sabah güne rekorla başladı. Dolar/TL kuru bugün 32,57 TL civarında işlem görğyır. . Euro/TL kuru ise zirveye yakın 34.54 liradan alıcı buluyor.

Türk Lirası,  dolar karşısında Mart ayında yüzde 3.5, ilk çeyrekte ise yaklaşık yüzde 9 değer kaybetti. TL, Nisan ayının ilk haftasında ise yüzde 1.4 değer kazandı. Eylül 2023'ten beri dolar/TL nadir aşağı yönlü baskılar haricinde her gün sınırlı bir yükseliş gösterdi. 

Doların nabzını tutan adam Selçuk Geçer üstüne basa basa uyardı: Dolar borcu olanlar yandı! Net bu kadar olacak!

Dolar/TL bugün yükseldi mi? 13 Nisan dolar kaç TL? Euro alış satış fiyatı kaç TL? Güncel döviz kurları

Geri Dön