25 / 07 / 2024

Dolar 2023`te bu kadar olacak! Rekor seviye geliyor...

Dolar 2023`te bu kadar olacak! Rekor seviye geliyor...

Ünlü ekonomist Selçuk Geser dolar tahminine yeni bir gösterge ekledi. Tarihi bir zirveye ulaşıyoruz! İşte 2023 dolar tahmini!


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


DOLAR 2023 TAHMİNİ!

Selçuk Geçer tahminleriyle yatırımcılara yön vermeye devam ediyor. Dolar tahminleri ile ilgili milyonların kafasını kurcalayan bir soruya yanıt veren Geçer, 2023 yılında dolar seviyesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 2023 dolar tahmini yatırımcılar tarafından büyük bir merakla inceleniyor. Doların yeni yılda rekor seviyelere ulaşacağını söyleyen Geçer, tarihi zirvenin tarihini de verdi.

Dolar 2023`te bu kadar olacak! Rekor seviye geliyor...

Dolar yeni yılın ilk üç ayında 24 lirayı bulacak.

Selçuk Geçer'in son açıklamalarına göre enflasyon yüzde 30'lara kadar düşebilir. Önde gelen bir ekonomist, 2023'ün ilk çeyreğinde enflasyonun zirve yapacağını ve asgari ücretin açlık sınırının yarısında kalacağını açıkladı. Doların 2023'ün ilk aylarında 24 liraya ulaşması bekleniyor. 18 lirada tutulan dolar baskı altında. Asgari ücret, enflasyon ve dolar kurundan siyasetçileri sorumlu tutan Geçer, Ocak, Şubat ve Mart aylarında enflasyon ve doların zirve yaptığını ortaya koydu.

Peki, dolar kaç TL? Piyasalarda son durum ne? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön