Kent Haberleri

Dolar 20 gün içinde net bu kadar olacak! Duyduk duymadık demeyin! Doların piri Selçuk Geçer resmen açıkladı!

Milyonlarca yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken 2023 dolar tahminleri gelmeye başladı. Konu ile ilgili  doların piri Selçuk Geçer resmen açıkladı Dolar 20 gün içinde net bu kadar olacak! Duyduk duymadık demeyin... Vatandaşlar 2023  yılına girilmesiyle doların ne kadar olacağını merak ediyor

Dolar tahminleri milyonlarca yatırımcı tarafndan merak edilip araştırılıyor. Vatandaşlar 2023  yılına girilmesiyle doların ne kadar olacağını merak ediyor. Yatırımcılar''Dolar yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusu en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Dolar yorumları ile tanınan ekonomist Selçuk Geçer, doların ne kadar olacağını açıkladı. 

Dolar 20 gün içinde net bu kadar olacak! Duyduk duymadık demeyin!  Doların piri Selçuk Geçer resmen açıkladı!
 

DOLAR 20 GÜN İÇİNDE BU KADAR OLACAK!

Dolar Kahini Selçuk Geçer, dolarda yükselişlerin olacağını belirterek rakam açıklamasında bulundu. Selçuk Geçer, 2022 yılında yaptığı dolar yorumlarının doğru çıktığını belirtirken, 2023 yıulındaki dolar tahminlerinin de doğur çıkacağını savunuyor. Doların geçen sene 12 lira ve 18 lira olacağını belirten Geçer,  2023 yılının sonunda doların 40 lirayı geçeceğini iddia ediyor. Selçuk Geçer, tahminlerinin çıkacağını belirtirken yatırımcıların çok kazançlı çıkacağını açıkladı.

Selçuk Geçer, 2023 yılının ilk aylarında doların kaç liraya çıkacağını açıkladı. Selçuk Geçer, dolar ile igili yaptığı açıklamada, “Türkiye’de dolar kurunu baskılamak bağlamında korkunç bir kaynak israf ediliyor, gerçek dolar kuru 24 lira civarlarında, bu baskının daha çok devam ettirilmesi ise olası değil. Dolar kuru, er veya geç 2023 yılının ilk aylarında gerçek düzeyi olan 24 liraya gelecek” diyerek doların ocak ayında 24 liraya kadar yükseleceğini öngörüyor.

SON DAKİKA DOLAR KURU!

Son dakika dolar/TL kuru dolar alıp satmak isteyen yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Aynı zamanda dolar yatırımı yapan küçük veya büyük ölçekli yatırımcılar da dolar kurunun bugün kaç TL olduğunu merak ediyor.

Dolar/TL kuru bugün 18,90 liradan alınırken 18,91 liradan satış sunuluyor. Dolar endeksi 103 seviyesinden değerleniyor. Aynı dakikalarda euro/TL ise 1,0682'den işlem görüyor. 

Doların 3 gün sonra nasıl olacağı belli oldu! Dananın kuyruğu kopacak! Elinde 1 doları bile olanlar hemen toplansın!

Elimizdeki altınları bozduralım mı? Yeni tarih verildi! Net rakam açıklandı! Görmeyen duymayan kalmasın! 

Altın için yeni güzergah belli oldu! Kesin net açıklama geldi! Tam bu kadar olacak! Elinde altını olanlar bunu yapın!