17 / 05 / 2024

Dolar 30 TL olacak diyenlere İslam Memiş'ten tokat gibi yanıt! Tuzağa düştünüz...

Dolar 30 TL olacak diyenlere İslam Memiş'ten tokat gibi yanıt! Tuzağa düştünüz...

İslam Memiş, Türkiye'de seçim sonrasında dolar kurunda yükselişlerin olacağını söyleyenlere yönelik açıklamalarda bulundu. Dolar 30 TL olacak diyenlere İslam Memiş'ten tokat gibi yanıt! Tuzağa düştünüz...



DOLAR 30 TL OLACAK DİYENLERE...

Seçim sandıklarının açıklanması ile birlikte, gözler döviz kurlarına çevrildi. Borsa hafatnın ilk işlem gününe yüzde 2,52 artışla başlarken günün diğer yarısından yüzde 5 değer kazandı.

Dolar kuru ise gün içinde 20 TL’nin üzerinde işlem gördü. Altın fiyatlarında ise beklenen yükseliş gerçekleşmedi. Memiş özellikle dolar kuru fırlayacak dolar uçacak, kaçacak yorumu yaparak 30 TL olacağını  söyleyenlere tokat gibi yanıt verdi. Dolar 30 TL olacak diyenlere İslam Memiş'ten tokat gibi yanıt! Tuzağa düştünüz...

Dolar 30 TL olacak diyenlere İslam Memiş ten tokat gibi yanıt! Tuzağa düştünüz...

DOLAR YATIRIM ARACI DEĞİL!

Memiş doların bir yatırım aracı olmadığını her konuşmasında belirttiğini vurgularken şu açıklamayı yaptı: “Doların 30 lira olacak iddialarına çok fazla inanıyorsunuz.

Eğer böyle bir inanışınız varsa varınızı yoğunuzu satın gidin dolar alın. İşte bunlar sosyal medya etkisiyle şişirilen iddialar. Döviz bir yatırım aracı değildir.” dedi.

 


Geri Dön