03 / 05 / 2024

Dolar 4 ay sonra ne kadar olacak? Elinizde dolar varsa bırakıp şimdi bakın

Dolar 4 ay sonra ne kadar olacak? Elinizde dolar varsa bırakıp şimdi bakın

Doların ne yöne gideceği çok merak ediliyor. Merkez Bankası tam 4 ay sonra doların hangi yöne gideceğiyle ilgili anketini sonunda yayınladı. İşte çok merak edilen anketten gelen sonuçlar.



Türkiye'de birçok alanda dövizle işlem yapılması ve son yıllarda artık doların bir yatırım aracı olarak görülmesinin ardından dolara yönelik ilgi de hiç olmadığı kadar arttı. Durum böyle olunca vatandaşlar doların önümüzdeki günlerde hangi seviyelere çıkacağını merak etmeye başladı. Merkez Bankası tarafından dolarla ilgili aralık ayında gerçekleşmesi beklenen rakamlarla ilgili yapılan anket yayınlandı. Ankette 4 ay sonra dolar kuruna ilişkin detaylara yer verildi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön