28 / 04 / 2024

Gram altının 1 ay sonra ne kadar olacağı açıklandı! Hemen bakın!

Gram altının 1 ay sonra ne kadar olacağı açıklandı! Hemen bakın!

Yaptığı açıklamalarla altın yatırımcılarının en çok takip ettiği isimler arasında başı çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının 1 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı. Peki gram altın 1 ay sonra ne kadar olacak? 



Yaptığı açıklamalar altın ve dolar yatırımcıları tarafından yakından takip edilen  Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yine gündem olacak bir açıklama yaptı.  Altın ve para piyasaları ile ilgili olarak yatırımcılara sürekli uyarılar yapan İslam Memiş gram altının 1 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı. 

Gazete Duvar'da yer alan habere göre yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan Borsa İstanbul 100 endeksi pozitif seyrediyor. Gram altın ve gümüşte ise bir yükseliş beklentisi var.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yaptığı açıklamalarda zamanın önemine vurgu yaparak ve yatırımcıları da sık sık bilgilendiriyor. Yaptığı açıklamada yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altının şubat ve mart ayı beklentilerini rakamsal şekilde açıklayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gümüş ile ilgili de beklentilerini duyurdu. İşte dolar ve borsa için yatırım yapacakları da uyaran İslam Memiş'in o açıklamaları...

Gram altının 1 ay sonra ne kadar olacağı açıklandı! Hemen bakın!

Yatırımcılar tarafından yakından takip edilen Borsa İstanbul 100 endeksi, İslam Memiş'in değerlendirmelerine göre günü pozitif bir görüntüyle tamamlıyor. İslam Memiş açıklamasında 8496 puanla kapanış yapılırken, endeksin 8500 direncini koruduğunu ve destek seviyesinin çalışabilir olduğunu kaydediyor. Açıklamasında uzun vadede devamlılığın sürdüğünü dile getiren İslam Memiş, dolar endeksinde gerileme yaşandığını da kaydediyor.

Yaptığı açıklamada Euro dolar paritesindeki beklentileri de açıklayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 1.08-1.09 aralığında oluşan beklentilerin gerçekleştiğini söyledi. İslam Memiş ayrıca şimdi yeniden 1.10 yükselişi beklentisinin olduğunu dile getirdi. Memiş, 1.09 altındaki rakamların ucuzlamalara sebep olduğunu da sözlerine ekledi.

Merkez bankalarının altın taleplerinin arttığını dile getiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu durumun ons altını desteklediğini söyledi. Yatırımcıların yakından takip ettiği gram altın tahminlerini de açıklayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, resmi kur üzerinde 2000'ın üzerinde kırılma yaşanırken, serbest piyasada ise 2055-2065 TL seviyelerinde gram altın görüldüğünü söyledi.

Açıklamasında söz konusu yükselişlerin süreceğini ve bu haftanın fırsat olduğunu belirten Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Şubat ayında 2090, mart ayında 2150 TL seviyelerine gelmesini beklediğini söyledi. İslam Memiş, yaz aylarında gram altının 2500-2700 TL, yılın son çeyreğinde ise 3000 TL'yi görmesini beklediğini de söyledi.

Gram gümüşün 22.73 Türk Lirası seviyelerinde olduğunu dile getiren İslam Memiş, geçen hafta 22 TL'ye kadar geri çekilme yaşandığını anımsattı. İslam Memiş ayrıca bu sene içinde 32 TL'yi beklemenin devam edeceğini kaydederek, farklı gelişmeler üzerine uzun vadeli bir yol izleneceğini de sözlerine ekledi.
 

Konut kredilerinin aylık taksitleri tek tek hesaplandı! 500 bin TL'lik kredinin aylık ödemesi ne kadar?

Altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Seçimlerden sonra kredi kartına ayar geliyor! İşte kulislerden sızan düzenleme detayları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön