11 / 05 / 2024

Dolar 6 ay sonra o rakamı görecek! Her tahmini bir bir çıkan Selçuk Geçer'den son dakika dolar tahmini geldi!

Dolar 6 ay sonra o rakamı görecek! Her tahmini bir bir çıkan Selçuk Geçer'den son dakika dolar tahmini geldi!

Her tahmini bir bir çıkan Selçuk Geçer'den son dakika dolar tahmini geldi. Selçuk Geçer, söz konusu bu yükselişlerin sene sonuna kadar süreceğini belirterek, dolar için 22 TL seviyelerini işaret etti...



Medyatava'da yer alan habere göre, para ve altın piyasasındaki hareketlilik 10 Mayıs Salı günü de devam etti. Dolar 14 lira seviyesinden yükselişe geçerken, altının düşüş serüveni de kısa sürdü. 

Peki dolar ve altında yükselişler sürecek mi? Yatırımcılar ellerindeki altını ve doları ne yapmalı? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Selçuk Geçer'den kritik uyarılar...

Dolar 6 ay sonra o rakamı görecek! Her tahmini bir bir çıkan Selçuk Geçer den son dakika dolar tahmini geldi!

SELÇUK GEÇER'DEN SON DAKİKA DOLAR AÇIKLAMASI

Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer'den yine bir son dakika açıklaması yaptı. Yaptığı açıklamada özellikle dolara ilişkin kritik uyarılar yapan Selçuk Geçer, dolar için öyle bir seviye verdi ki tüm yatırımcılar adeta şok oldu. 

Dolarla ilgili olarak yaptığı her açıklamada doların yükseleceğini söyleyen Selçuk Geçer'in Mayıs ayındaki tahminleri de tutmuştu.

Peki yatırımcılar doları hangi seviyede almalı? Doları olan ne yapmalı? Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer tüm bunları yanıtını Youtube kanalı üzerinden verdi. Yüksek enflasyona değinen Selçuk Geçer, söz konusu bu yükselişlerin sene sonuna kadar süreceğini belirterek, dolar için 22 TL seviyelerini işaret etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön