26 / 07 / 2024

Dolar "6 TL mi olacak? 30 TL mi?" Analistler hem rakam hem tarih verdi

Dolar

Dolarla ilgili iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Bir kesim doların düşeceğini iddia ederken, diğer kesim ise yükseleceğini söylüyor. Ancak analistlere göre dolar yeni haftaya güçlü başlayacak 19 dolayları hayal değil ancak 25 bandı da zor gözüküyor.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


SELÇUK GEÇER İDDİASINI SÜRDÜRÜYOR

Dolarla ilgili yaptığı tahminlerle tanınan ekonomist Selçuk Geçer ise dolarla ilgili 24 TL iddiasını sürdürüyor. Yeni açıklamalarda bulunan Selçuk Geçer, şunları söyledi: 
"Zor bir dönemdeyiz. Özellikle resesyon ve stagflasyon artıyor. Car açık ve ödemeler dengesinde problemler olacak dolar yukarı çıkmaya devam edecek. Amerikan dolarına olan eğilim artıyor. Enflasyonun hızının yavaşlaması pek mümkün değiş. Düşmesi zaten imkansız. Gıda ürünlerinde enflasyon artmaya devam edecek. Otobüs firmalarıyla taksitle bilet almaya başladı. Yakın ekmeği taksitle alırsak şaşırmayın. Yoksulluk sınırının 20 bin lira olduğu ülkede asgari ücret ile övünenler var.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön