04 / 05 / 2024

Dolar 70 TL mi olacak? Hemen hemen bu açıklamaya bakın

Dolar 70 TL mi olacak? Hemen hemen bu açıklamaya bakın

Dolar fiyatlarıyla ilgili tahminler devam ediyor. Bu tahminler arasında en güçlü iki tahmin var. Bir grup doların düşeceğini diğer grup da yükseleceğini savunuyor. Gelin konuyla ilgili son yapılan açıklamaya bir göz gezdirelim.



Dolar fiyatlarında yeniden hareketlilik yaşanıyor. Uzun süreden bu yana 17 TL bantlarında dolanan dolar geçtiğimiz günlerde seri bir hamle yaparak yeniden 18 TL'nin üzerine çıktı. Dolardaki bu hareketlilik, vatandaşları da meraklandırdı. Dolarla ilgili iki ayrı teori var. Bunlardan biri doların 10 TL'ye düşeceğini savunurken, diğeri de 70 TL olacağını söylüyor. Doların 70 TL olacağını söyleyen taraftan yeni açıklamalar geldi. Gelin bu açıklamalara birlikte göz atalım. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön