29 / 04 / 2024

Dolar 8 TL birden fırlayacak! Uzman isim üstüne basa basa uyardı! Doları olanlar bu tarihte dövizcilere koşacak!

Dolar 8 TL birden fırlayacak! Uzman isim üstüne basa basa uyardı! Doları olanlar bu tarihte dövizcilere koşacak!

Dolar/TL kur geçtiğimiz hafta rekor üstüne rekor kırdı. Yatırımcılar dolar ne kadar olacak? sorusunu araştırırken uzman doların 8 TL birden fırlayacağı tarihi açıkladı. Doları olanlar bu tarihte dövizcilere koşacak...



Altın ve döviz piyasalarına yönelik yaptığı değelendirmelerle dikkat çeken İslam Memiş, doların 8 TL birden fırlayacağı tarihi açıkladı.

PİYASALARDA BU HAFTA!

İslam Memiş, bu hafta piyasalarda iyimser bir hafta olmasını beklediğini söyleyen Memiş, piyasada yaşanacakları değerlendirdi. 

DOLAR 8 TL BİRDEN YÜKSELECEK!

İslam Memiş doların 8 TL birden yükseleceğini net şekilde açıklayarak tarih verdi. Memiş, Dolar/TL'de bu yıl için '40 lira' öngörüsünü tekrarlayan Memiş, "Resmi kur 31,96, serbest piyasa 32,85 lira. 31-33 lira aralığında oyalanır. Nisan’da da yükseliş hızı sınırlı kalır. Mayıs-Haziran tekrar yükseliş. Bu yıl için 40 lira üzerindeki öngörüm geçerli" ifadelerini kullandı.

Dolar 8 TL birden fırlayacak! Uzman isim üstüne basa basa uyardı! Doları olanlar bu tarihte dövizcilere koşacak!

ALTIN FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

Memiş, Dolar/Euro için şu ifadeleri kullandı: "1,08 seviyesinden kapanış yapmıştı. 1,08 ve altın ucuz. Hedefim 1,12-1,15 olduğundan ucuz görmeyi sürdüreceğim"

25 MART 2024 DOLAR/TL BUGÜN KAÇ LİRA? DOLAR/TL KAÇ TL? 25 MART 2024 DOLAR/TL KURU

25 Mart 2024 dolar kuru bugün güne düşüşle başladı.  Milyonlarca yatırımcı ''dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Güncel dolar kaç TL?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Dolar/TL alış fiyatı 32,505 TL, satış fiyatı 32,55 liradan satılıyor. 

ALTIN FİYATLARI NE OLUR?

 

İslam Memiş ons altın için yatırımcılara şu tavsiyeleri verdi: "2.165 dolar seviyesinden kapanış yapmıştı. 2.150 devamında 2.125 dolar seviyesini takip edeceğim. Bu hafta 2.150-2.175 dolar aralığında oyalanabilir. Düşüşler kalıcı değil. 2.160 dolardan yüzde 50 alım yapanlar, 2.150 dolardan yüzde 25 alım yapması isabet olur." dedi.

Altının rotası belli oldu! Bugünden itibaren gram altın böyle olacak! Altını bilen adam İslam Memiş ilk kez açıkladı

Altında ters dalga! Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 25 Mart 2024 canlı altın fiyatları

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön