03 / 05 / 2024

Dolar ağır yara aldı düşüyor! Dolar kurunda son dakika!

Dolar ağır yara aldı düşüyor! Dolar kurunda son dakika!

Dolar kuru, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın bu akşam ekonomiye ilişkin atılan adımların paylaşılacağını açıklamasının ardından değer kaybetmeye başladı. Gün içerisinde 17,40 TL seviyelerine yaklaşan dolar 17,06 liraya kadar geriledi. İşte dolarda son dakika gelişmeleri...



Dolar kuru 9 Haziran günü 17,37 lira seviyelerine kadar yükselirken Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından bu akşam ekonomiye yönelik atılan adımların paylaşılacağına dair haberlerin gündeme gelmesi ile  17,06 TL'ye kadar düştü.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön