Altın & Dolar

Dolar alalım mı, bekleyelim mi? Selçuk Geçer tarih verdi! Yatırımcılar hazırlanın! O gün geliyor...

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar almak için bekleyenlere tarih verdi. Dolar düşecek mi? Dolar ne kadar olacak?

Doların yönüne ilşkin açıklamalarda bulunan Ekonomist Selçuk Geçer yatırımcılar tarafından merakla beklenen rakamı açıkladı. Dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar alalım mı, bekleyelim mi? İşte Selçuk Geçer'den son dakika dolar açıklaması... 

DOLARDA SON DAKİKA GELİŞMESİ

Dolar/TL kuru, son haftalarda yatay bir seyir izleyerek yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Özellikle 33 TL bandında uzun süre dalgalanan  dolar kuru, ABD’den gelen yeni verilerle yükselişe geçti.

Geçen hafta bu verilerin etkisiyle 34 TL seviyesine ulaşan dolar, Kapalıçarşı’da 34,10 TL’den işlem görmeye başladı. Aynı dakikalarda Euro ise 37,97 TL, İngiliz Sterlini 44,93 TL, İsviçre Frangı 40,16 TL seviyesinde güne başladı. Bugün ise dolar/TL kuru Kapalıçarşı fiyato 34,025 TL'den işlem görüyor. 

 

DOLAR ALALIM MI, BEKLEYELİM Mİ?

Halktv'de yer alan habere göre; yatırımcıların büyük bir merakla takip ettiği ekonomist Selçuk Geçer, dolarla ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Yatrımcıların en çok merak ettiği 'dolar alalım mı, bekleyelim mi?' soruya Selçuk Geçer, eylül ayını işaret etti.

Geçer, özellikle eylül ayında dolar kurunda önemli değişiklikler yaşanabileceğini belirterek, 34 TL bandının altının yatırımcılar için bir sinyal olabileceğini ifade etti Öte yandan bu kritik eşikteki baskının devam edip etmeyeceği, piyasalardaki yönü belirleyecek.

MERKEZ BANKASI 12 AY SONRA DOLAR BEKLENTİSİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Piyasa Katılımcıları Anketi'nin sonuçlarına göre;  Merkez Bankası'nın 12 ay sonra dolardaki beklentisi 42,03 TL oldu.

Katılımcıların yıl sonu dolar/TL beklentisi ise 37,36TL'den 37,27 TL'ye düşerken, 12 ay sonrası için dolar/TL beklentisi ise 41,51 TL'den 42,03 TL'ye yükseldi. 

Kıyıda köşede altını olanlar hemen baksın! Altın fiyatları bugün ne kadar? 31 Ağustos 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları

30 Ağustos Cuma canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, ata, gremse, atabeşli altın fiyatları ne kadar?

'Dolar birden atak geçirecek' diyen İslam Memiş önümüzdeki haftayı işaret etti! Rakam verdi! Herkes şaşıracak