Kent Haberleri

Doların güzergahı belli oldu! Dolar net bu kadar olacak! Doları bilen adam Selçuk Geçer tarih verdi! Acil bakın

Dolar kurundaki son dakika gelişmeler yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. ''Dolar ne olur?'' sorusunun yanıtı belli oldu. Dolar net bu kadar olacak! Doları bilen adam Selçuk Geçer tarih verdi! Acil bakın! Doların net ne kadar olacağını söyleyen Geçer, yatırımcıları uyararak tarih verdi

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların güzergahını açıkladı. Doların net ne kadar olacağını söyleyen Geçer, yatırımcıları uyararak tarih verdi. 

Doların güzergahı belli oldu! Dolar net bu kadar olacak! Doları bilen adam Selçuk Geçer tarih verdi! Acil bakın!

DOLAR NET BU KADAR OLACAK!

Selçuk Geçer, dolar kurundaki yükselişlerin hız kesmeden devam edeceğini söyledi. Doların rekor kıracağını söyleyen Geçer doların 2023 yılında rekor kıracak dedi. Dolar için 2023 yılının sonlarında doğru 40 TL olacak dedi. 

 

Doların 40 TL olacağını söyleyen Selçuk Geçer, dolar yatırımcılarını, elinde dolar olanları ve dolar borcu olan vatandaşları uyardı.

Bugün dolar ne kadar? Dolar bugün kaç lira? Dolar/TL kuru bugün kaç lira, Dolar/TL bugün kaç lira oldu? 23 Şubat 2023 Dolar/TL kuru...

DOLARDA SON DURUM!

Dolar kurunda son durum yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Dolar/TL kuru bugün aşağı yönlü hareket ediyor.  Vatandaşlar doların ne kadar olduğunu arama motorlarında aratıyor. Dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira? 23 Şubat 2023 dolar kaç lira? Güncel dolar kuru kaç TL oldu? sorularının yanıtlarını araştırıyor. Dolar/TL 19,16 TL, satış fiyatı 19,17 TL seviyesinden işlem görüyor. Dolar endeksi bugün 104,41 seviyesi ile yüzde 0,11 düşüşe geçti.

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI AÇIKLANDI!

Piyasaların heyecanla beklediği Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankas, faiz kararını bugün sat 14:00'da açıkladı. 

Piyasaların heyecanla beklediği Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB),politika faizini 50 baz puan düşürerek yüzde 8,50'ye çekti.

Altın fiyatları sert çakıldı! Bu rakamları görenlerin dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın! 23 Şubat 2023 altın fiyatları

Dolar 23,43 TL olacak! Tarih belli oldu! Doları olan herkes o günü bekliyor! Bakmayan çok pişman olacak!