Kent Haberleri

Dolar alalım mı? sorusuna yanıt geldi! 1 doların geleceği seviye belli oldu! O tarihte dövizciler dolup taşacak!

Dolar/TL kuru dün sabah saatlerinde 20,18 TL seviyesini geçerek rekora imza attı. Bu rakamı gören yatırımcılar ''dolar alalım mı?'' sorusunu araştırmaya başladı. Peki dolar yükselmeye devam edecek mi?  1 doların geleceği seviye belli oldu! O tarihte dövizciler dolup taşacak! Haftanın ilk işlem gününe yükselişle başlayan dolar dün 20,18 TL seviyesini geçerek rekor kırdı

Dolar kuru yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Haftanın ilk işlem gününe yükselişle başlayan dolar dün 20,18 TL seviyesini geçerek rekor kırdı. Bu rakamı görenler ''dolar alalım mı?'' sorusunu arama motorlarında araştırmaya başladı. Uzman isimden yanıt geldi.  1 doların geleceği seviye belli oldu! O tarihte dövizciler dolup taşacak!

DOLAR ALALIM MI?

Dolar tahminleri ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yükselmeye devam edeceğini söyledi. Dolar alalım mı sorusunu merak edenler için de doların rekor seviyelere geleceğini açıkladı.

Selçuk Geçer, dolardaki yükselişlerin devam edeceğinin altını çizerek dolara yatırım yapan yatırımcıların kazançlı çıkacaklarını açıkladı.

1 DOLARIN GELECEĞİ SEVİYE BELLİ OLDU!

Selçuk Geçer, dolar kuru ile ilgili tahminde bulundu. Öncelikle elinde dolar olan yatırımcıların dolarlarına sahip çıkmalarını söyleyerek doların sene sonuna kadar 35 TL olacağını açıkladı.

Bugün dolar ne kadar? Dolar kaç lira? 23 Mayıs 2023 dolar kaç lira? Güncel dolar ne kadar? Son dakika güncel dolar/TL kuru.

DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR?  MAYIS  DOLAR/TL KAÇ LİRA? SON DAKİKA DOLAR/TL KURU

23 Mayıs Salı günü dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira oldu? Doalr yükseldi mi, düştü mü? soruları yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor.

Dolar/TL kuru  güne yüzde 0,03 yükselişle başladı. Dolar/TL kuru 20,50 liradan alınıp, 20,614 liradan satılıyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru 22,064 liradan alınıp 22,333 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi ise güne aşağı yönlü başladı. Euro dolar paritesi bugün 1,0786 bandında hareket ediyor.

Altında büyük deprem! Altın fiyatları tuzla buz oldu! Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar oldu? 23 Mayıs altın fiyatları

HSBC doların 27 TL olacağını açıkladı! İşte dolarda kıyametin kopacağı tarih! Görmedim duymadım demeyin!