Altın & Dolar

Doların geleceği seviye gün yüzüne çıktı! Uzman isim yatırımcıları uyardı! Herkes bu rakama hazır olsun

Seçim sonrası gözler dolar kuruna çevrildi. Dolar alıp satmak isteyen yatırımcılar doların ne kadar olacağını araştırıyor. Doların geleceği seviye gün yüzüne çıktı. Uzman isim yatırımcıları uyardı! Herkes bu rakama hazır olsun. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrar Cumhurbaşkanı seçimlerini kazanmasıyla dolar kuru yükselmeye başladı

Seçim sonrasında dolar kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrar Cumhurbaşkanı seçimlerini kazanmasıyla dolar kuru yükselmeye başladı. Vatandaşlar ise doların ne kadar olacağını merak etmeye başladı. Doların geleceği seviye gün yüzüne çıktı! Uzman isim yatırımcıları uyardı! Herkes bu rakam hazır olsun.

SEÇİM SONRASI DOLAR NE KADAR OLDU?

Seçim sonrasında dolar kuru yükselişe geçti. Sabah saatlerinde piyasaların açılması ile birlikte dolar 20.04'ten işlem görmeye başladı. Kapalıçarşı'da ve döviz bürolarında dolar kuru yükselmeye devam ediyor. 

Ekonomist Remzi Özdemir yaptığı açıklamada bugünü işaret ederek şu ifadeleri kullandı: “Yarın sabah itibarıyla bambaşka bir Türkiye bulacağız. Bugüne kadarki Türkiye'yi unutun. Haftanın ilk günü itibarıyla yeni bir Türkiye'nin başlangıcı olacak.” ifadeleriyle ekonomide uzun bir durgunluk döneminin başlayacağını işaret etti.

Dolar/TL kuru Kapalıçarşı'da 20,42 TL'den alınıp, 21,51 TL'den satılıyor. Euro dolar paritesi 1,0720 dolar seviyesinde. Euro/TL kuru ise 21,83 TL, satış fiyatı ise 23,060 TL'den işlem görüyor.

Peki olar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar kaç lira olacak? Dolar ne olur? Son dakika...

DOLAR NE OLUR? DOLAR NE KADAR OLACAK?

Dolar yorumları bilinen ekonomist Selçuk Geçer, doların seçim sonrasında ne kadar olacağını açıkladı. Yatırımcıları uyaran Selçuk Geçer, yatırımncılara elinizdeki dolara sahip çıkın diyerek uyardı.

Geçer, doların haziran ayından sonra hızlı bir yükselişe geçeceği ve doların sene sonuna kadar 35 TL olacağını söyledi. 

Seçim sonrası altın gaza bastı! Elinde 1 gramı bile olan bu rakamları konuşuyor! 29 Mayıs 2023 altın fiyatları

Hatice Kolçak gram altında gerçek rakamı açıkladı! Bu rakamı görenlerin gözleri yuvalarından fırladı!

Altının efendisi İslam Memiş yatırımcıları baştan uyardı! Buna yatırım yapan servet sahibi olacak!