18 / 07 / 2024

Dolar alev alev yanıyor! Doları olanlar bu haberi okumadan geçmemeli! Son dakika 21 Ağustos dolar kuru

Dolar alev alev yanıyor! Doları olanlar bu haberi okumadan geçmemeli! Son dakika 21 Ağustos dolar kuru

Dolar/TL, Merkez Bankası’nın faiz kararının açıklamasının ardından yükselmeye başladı. Dolar/TL bugün de yukarı yönlü seyrine devam ediyor. Yastıkaltında doları olanlar hemen haberimizi okumalı. Son dakika dolar/TL 20 Ağustos 2022...




DOLAR ALEV ALEV

Dolar/TL kuru Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Dolar resmen alev aldı. Bugün dolar/TL alış fiyatı 18, 20 lira, satış fiyatı ise 18, 24 TL seviyelerinde işleme tabi tutuluyor.

Dolar kuru Merkez Bankasının faiz indirmesi ile 18 liraları aşan  dolar / TL dün 18, 12’ye yükselerek günlük bazda yıl içi zirveyi gördü. Kur, dün 18 lira üzerinde kapanış yaparak tarihi seviyeyi gördü.

Bu sene hızla yükselen dolar endeksi geçtiğimiz ay 109, 30’a yükselerek 20 yılın en yüksek seviyesini gördü.

Dolar alev alev yanıyor! Doları olanlar bu haberi okumadan geçmemeli! Son dakika 21 Ağustos dolar kuru

EDİTÖR NOTU: Bu haber 21 Ağustos 2022 tarihinde saat 08.37'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,24 Türk Lirası, euro 18,32 Türk Lirası, altının gramı ise 1031 Türk Lirası değerinde.

İş arayanlara Togg’dan müjde geldi! Yerli otomobil projesi için yeni iş ilanları açıldı

Türkiye’nin gözbebeği Togg’un yollara çıkacağı tarih belli oldu! Fabrikaya işçi alımı yapılacak mı?

Akaryakıtta zamma doyulmuyor! Motorine zam üstüne zam! Fiyatı 25 lirayı geçti


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön