06 / 05 / 2024

Dolar almak isteyenler dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar?

Dolar almak isteyenler dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar?

Dolar/TL yeni haftanın üçüncü işlem gününde güne düşüşle başladı ve şu dakikalarda 8,85 lira seviyelerinde işlem görüyor.



Dolar almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar dün yukarı yönlü hareket ederek günü bir önceki kapanışa kıyasla 8,8760 lira seviyesinden tamamladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dolar/TL, yeni haftanın üçüncü işlem gününe düşüşle başladı. Şu dakikalarda dolar kuru 8,8470 seviyesinde bulunuyor. Aynı dakikalarda avro/TL 10,31 liradan, sterlin/TL de  11,97 liradan satışa sunuluyor.

 Dolar almak isteyenler dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar?

Dolar endeksi son yükseliş hareketini sürdürürken ve 93,9 ile Kasım 2020'den bu yana en yüksek seviyesini test ederken, euro/dolar paritesi de bir önceki kapanışın yüzde 0,2 altında 1.1660'ta işlem görüyor.

Analistler, küresel tedarik zinciri ve enerji arzındaki sorunların yol açtığı artan enflasyonist baskılar nedeniyle risk algısının arttığını ve bu durumun doların güçlenmesini beraberinde getirdiğini söyledi.

Dolar tekrar rekor seviyeye ulaştı!

Dolar/TL yükselişe geçti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön