09 / 05 / 2024

Dolar, altın, euro, borsa, ons altın, ons gümüş için İslam Memiş alım ve satım seviyelerini açıkladı!

Dolar, altın, euro, borsa, ons altın, ons gümüş için İslam Memiş alım ve satım seviyelerini açıkladı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş dolar, altın, euro, borsa, ons altın, ons gümüş için bu hafta takip edeceği alım ve satım seviyelerini açıkladı.



FED TUTANAKLARI TEMKİNLİ 

Euro, altın, borsa, ons altın, ons gümüş için alım ve satım için bu hafta içi fiyatların değişip değişmeyeceği  takip edilkecek. Bu verilerin yüzdelik dilimleri piyasalar açısından olduça değerli.

Çünkü açıklanacak olan 50 baz puan iyimserlik, 75 baz puan ise belirsizlik demek piyasalar için. İslam Memiş Euro, altın, borsa, ons altın, ons gümüş için alım ve satım  seviyeleri hakkında şöyle açıklama yaptı:'' Kişisel öngörüm 50 baz puan olacağı yönünde. Fed Başkanı Jerome Powell’ın Cuma günü Jackson Hole Ekonomi Politikası Sempozyumu’nda yapacağı konuşma, para politikasında ip ucu verecek. Temmuz ayı enflasyon verisi ABD’de düşük geldi ancak Fed turanakları temkinli.'' dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön