02 / 05 / 2024

Dolar bugün kaç lira oldu 17 Temmuz güncel dolar fiyatları! Dolar alacaklar hemen buna baksın

Dolar bugün kaç lira oldu 17 Temmuz güncel dolar fiyatları! Dolar alacaklar hemen buna baksın

Dolar bugün ne kadar oldu, dolar alacaklara dikkat çeken uyarılar, dolar 17 Temmuz'da kaç liradan alınıp satılıyor. Doların kaç lira olduğu kaç liradan satıldığı vatandaşlar tarafından merak edilip araştırılıyor. Dolardaki son durum bilgileri haberimizde... İşte detaylar...



Doların 18 lirayı geçmesi bekleniyor. Piyasa uzmanları dolar almaın bu seviyelerden mantıklı olmadığını söylese de yatırımcı doların yükseleceğini öngörüp dolar alımlarına devam ediyor.

Döviz piyasasında devam eden hareketlilik dolar ve euronun her geçen dakikada değer kazanmasıyla neticeleniyor.

Dolar talebi FED'in faiz adımları neticesinde düçlü kalmaya devam ediyor. Dolara olan talep nedeniyle piyasalarda döviz kıtlığı yaşaanbilir uyarısı yapılıyor. Öte yandan türkiye'de sıkışan iç piyasa yüzünden Merkez Bankası'ndan bazı yetkililerin iş insanlarını arayarak "Durum sıkışık biraz dolar satmanızı istiyoruz" diyerek dolar satılması talebinde bulundukları ortaya çıkmıştı.

Öte yandan dolar karşısında başabaş giden euro ise alış 17 lira 59 satış 17 lira 71 kuruştan işlem görüyor. Dolar ve euro arasındaki makas ise kısa adımlarla birbirine yaklaşmış durumda.

Öte yandan Selçuk Geçer, doların 30 liraya hatta 35 liraya bile yükselebileceğini söyleyerek ezberleri bozmuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön