02 / 05 / 2024

Jaguar’ın hibrit modeli F-Pace kaç lira oldu? 17 Mart 2023 fiyat listesi...

Jaguar’ın hibrit modeli F-Pace kaç lira oldu? 17 Mart 2023 fiyat listesi...

Jaguar F-Pace fiyatları resmen açıklandı. Peki, Jaguar’ın hibrit modeli F-Pace kaç lira oldu? 17 Mart 2023 fiyat listesi...



Jaguar F-PACE, dinamik sürüş ve mükemmel yakıt verimliliği özelliklerini bir araya getirerek Şubat 2023'te resmi olarak fiyatlandırıldı. Aracın özellikleri arasında, şehir içi navigasyonu ve otoyolda park etmeyi daha kolay ve keyifli hale getiren sürücü yardımı bulunuyor. Bu teknolojiler sürücünün yükünü azaltarak sürüş keyfini artırıyor. JaguarDrive Control, dinamik modda daha hızlı, eko modunda ise daha yakıt tasarruflu vites değiştiriyor.

Jaguar F-PACE kaç TL oldu? Zam geldi mi? 2 Şubat 2023 fiyat listesi...

Jaguar Dört Çeker, akıllı şanzıman dinamikleri sayesinde tahmine dayalı bir dört tekerlekten çekiş sistemi sunuyor. Diğer sistemler, araç çekişi kaybettiğinde müdahale ederken, Jaguar Dört Çeker sistemi önce ön tekerleklere tork göndererek çekişi kaybetmeden kontrolü ve dengeyi koruyor. Ayrıca kablosuz şarj ve isteğe bağlı telefon hızlandırıcı ile uyumlu akıllı telefonlar kablolar veya şarj bağlantı noktaları olmadan şarj edilebiliyor. Aracın antenini kullanarak cep telefonları, alımı iyileştirerek aramaların kesilmesini engelliyor.

Jaguar F-PACE'e Aralık zammı! 10 Aralık 2022 fiyat listesi...

NanoeTM iyonlaştırma özelliği, sürücü ve yolcu sağlığını iyileştiriyor. Bu özellik etkinleştirildiğinde, özel olarak tasarlanmış bir filtre dış havadaki küçük parçacıkları yakalayarak PM2.5 parçacıklarını, tozu, poleni ve diğer uçucu alerjenleri kendine çekiyor. Jaguar F-PACE, arkadaşlarınız ve aileniz için yaklaşık 778 litre bagaj alanı sunarken ikinci sırada 5,6 litre bagaj alanı sunuyor. Daha fazla alana ihtiyaç duyarsanız, ikinci koltuk sırası katlanarak 1.8276 litre alan ortaya çıkarıyor. Hafta içi veya hafta sonu fark etmeksizin Jaguar F-PACE, ihtiyaçlarınıza mükemmel şekilde uyum sağlıyor.

Peki, Jaguar’ın hibrit modeli F-Pace kaç lira oldu? 17 Mart 2023 fiyat listesi...


Geri Dön