18 / 05 / 2024

Dolar bugün kaç TL? 2 Mayıs 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? 2 Mayıs Salı dolar ne kadar? İşte son durum!

Dolar bugün kaç TL? 2 Mayıs 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? 2 Mayıs Salı dolar ne kadar? İşte son durum!

Doları 2 Mayıs Salı günü ne kadar? Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL haftanın ikinci gününe 19,45 TL’in üzerinde işlem görmektedir. İşte 2 Mayıs Salı kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 2 MAYIS SALI DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar/TL piyasaların açık olduğu ikinci işlem gününde yani 2 Mayıs Salı gününde 19,46 TL’den işlem görüyor. Son kapanışını 19.4608 TL 'den yapmakta olan dolar/TL kuru alış fiyatı 19.4587 liradan, satış fiyatı ise 19.4629 liradan işlem görmektedir.

Peki 2 Mayıs 2023 euro ve sterlin ne kadar? İşte euro ve sterlinde son durum ne?

2 MAYIS SALI EURO VE STERLİN NE KADAR? 

Yüzde 0.14'luk bir değişim meydana gelen euro ise bugün yukarı ibreyi göstermektedir. Bir önceki kapanışını 21.3985 TL'den yapan euro şu sıralarda 21.3829 TL alış ve 21.4142 TL satış fiyatından işlem görmektedir.

GÖZLER KRİTİK KARARDA!

Piyasalarda ABD Merkez Bankası'nın para politikasına dair vereceği kararlar ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın sözle yönlendirme çabaları yatırımcıların odağında. Kritik karar çarşamba günü yarın netlik kazanacak.

Analistler ise, bankanın para politikası adımlarının yanı sıra Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının da oldukça kritik olduğunu dile getirerek, gelecek dönem para politikasına dair ipuçlarının piyasaların yönü üzerinde etkili olacağını belirttiler. Fed'in yarın politika faizini 25 baz puan artırmasına kesin gözüyle bakılırken, politika metni ve Fed Başkanı Powell'ın açıklamalarından alınacak sinyallerin piyasaların yönü üstünde etkili olacağı öngörülüyor.

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda bankanın sene sonuna kadar iki kez faiz indirimine gidebileceği fiyatlanmış olsa da söz konusu fiyatlamaların yarın belli olacak olan gelişmelere paralel değişebileceği belirtiliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön