12 / 05 / 2024

Dolar bugün kaç TL? 3 Mayıs 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? 3 Mayıs Çarşamba dolar ne kadar? İşte son durum!

Dolar bugün kaç TL? 3 Mayıs 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? 3 Mayıs Çarşamba dolar ne kadar? İşte son durum!

Doları 3 Mayıs Çarşamba günü ne kadar? Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL haftanın üçüncü gününe 19,47 TL’den satış yapılmaktadır. İşte 3 Mayıs Çarşamba kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 3 MAYIS ÇARŞAMBA DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar/TL'nin negatif ayrıştığı gözlemlenirken, günlük kazanç yüzde 0.05 olarak gerçekleşmiştir. Dolar/TL piyasaların açık olduğu üçüncü işlem gününde yani 3 Mayıs Çarşamba gününde 19,47 TL’den işlem görüyor. Son kapanışını 19.4745 TL 'den yapmıştı. Dolar/TL kuru alış fiyatı 19.4717 liradan, satış fiyatı ise 19.4775 liradan işlem görmektedir.

Peki 3 Mayıs 2023 euro ve sterlin ne kadar? İşte euro ve sterlinde son durum ne?

3 MAYIS ÇARŞAMBA EURO VE STERLİN NE KADAR? 

Yüzde 0.43'luk bir değişim içinde olan euro ise bugün yukarı ibreyi göstermektedir. Bir önceki kapanışını 21.5005 TL'den yapan euro şu sıralarda 21.4797 TL alış ve 21.5214 TL satış fiyatına sahiptir.

GÜNÜN DOLAR YORUMLARI!

Ekonomi uzmanlarının 3 Mayıs Çarşamba yani bugüne dair olan dolar yorumları ise, USDTRY paritesi ana resimde yükselmekte olan kanal içinde hareketine devam ediyor. Geniş bant aralığı olarak izlediğimiz bant aralığının üstünde ılımlı pozitif hareketini tam gaz sürdürüyor. Genel hareket eğiliminin pozitif yönde olduğunu izliyoruz. Teknik seviye olarak 19.40 seviyesini takip ediliyor. Bu seviye üzerinde 19,50 seviyesi takip edilebilir. Aşağı yönlü harekette de 19.00 seviyesi destek olarak izlenebiliyor.

DOLAR KADEMELİ OLARAK UZAKLAŞIYOR!

Uluslararası Para Fonu'nun (IMF) genel müdürü Kristalina Georgieva, Beverly Hills, California'daki 2023 Milken Enstitüsü Küresel Konferansı'ndaki konuşmasında yakın bir gelecekte doların yerini alacak olan küresel para birimleri arasında geçerli bir alternatif olmadığını dile getirerek, "Dolardan kademeli olarak uzaklaşıyor, rezervlerin yüzde 70'iydi, şimdi ise yüzde 60'ın biraz altında" diye konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön