27 / 04 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 12 Ekim 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 12 Ekim 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Doların 12 Ekim Çarşamba günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL, 18,59 seviyelerinden işlem görmektedir. İşte 12 Ekim Çarşamba kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 12 EKİM ÇARŞAMBA DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar/TL, güne yükselişle başlamasından sonra 18,59 seviyelerinde işlem görüyor. Piyasaların açık olduğu haftanın piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde yani 12 Ekim Çarşamba günü, Dolar/TL, yeni güne yükselişle başlamasından sonra saat 10.40 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,2 üzerinde 18,5870'ten işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL yüzde 0,1 artışla 18,0550'den, sterlin/TL yüzde 0,1 düşüşle 20,3870'ten satılıyor.

İşte 12 Ekim Çarşamba güncel döviz kurları…

Dolar endeksi, geçtiğimiz gün üst üste beşinci işlem gününde de yükselmesinden sonra, şu anlarda önceki kapanışa göre yüzde 0,2 azalış ile 113,2 seviyesinde bulunurken, euro/dolar paritesi yüzde 0,1 değer kazancı ile 0,9720'den işlem görüyor.

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Euro, önceki kapanışını euro/TL haftanın üçüncü gününde işlem gününde kapanış seviyesinin yüzde euro/TL yüzde 0,1 artışla 18,0550'den işlem gördü. Analistler, bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası'nın (Fed) toplantı tutanakları ve ABD'nin Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) verileri öncesi piyasalarda temkinli duruşun öne çıktığını söyledi.

Diğer yandan da Dünya Bankası Başkanı David Malpass, "Gelecek yıl dünya için bir resesyon riski ve gerçek bir tehlikesi var." şeklinde açıklama yaparak, Uluslararası Para Fonu Başkanı (IMF) Kristalina Georgieva da Avro Bölgesi, Çin ve ABD olmak üzere dünyanın üç kilit ekonomisinde görülen bu ülkelerdeki ekonomik hareketlerdeki yavaşlama görüldüğünü belirttiler.

TOKİ İstanbul arsaları nerede? TOKİ arsa başvurusu e-devletten yapılıyor mu?

Beklenen gün geldi! Emekli aylıklarındaki o tutar güncellendi!

2022 ÖTV indirimi olacak mı? ÖTV indirimi ne kadar olacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön