11 / 05 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 12 Şubat 2023 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 12 Şubat 2023 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Doların 12 Şubat Pazar günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL alış fiyatı olarak 18,83 seviyelerinden işlem görüyor. İşte 12 Şubat Pazar kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 12 ŞUBAT PAZAR DOLAR KAÇ TL OLDU? 

12 Şubat 2023 Pazar sabahında da dolar dalgalı halde hareketini sürdürüyor. Dolar/TL, yeni güne yatay başlamasından sonra saat 10.20 itibarıyla 18,8360’tan işlem görüyor. Geçtiğimiz gün yüzde 0,2 azalış ile günü 103,2 seviyesinden tamamlayan dolar endeksi, şu anlarda 103,3’ten işlem görürken, euro/dolar paritesi önceki kapanışının hemen altında 1,0730’da bulunuyor.

EURO VE STERLİN BUGÜN NE KADAR? 

Euro ve sterlin kuru hafta içi gösterdikleri hareketli tavrına 12 Şubat 2023 Pazar günü de devam etti. Euro önceki kapanışını 20,1979 TL'den yaparken, yüzde 0.28'luk bir değişim yaşayan euro da hafta sonunda, son işlem gününde yaşanan yukarı yönlü hareketini sürdürüyor. Aynı dakikalarda euro/TL yatay seyirle 20,2150’den, sterlin/TL de yüzde 0,2 azalışla 22,7500’den satılıyor.

İşte 12 Şubat Pazar güncel döviz kurları…

Dolar ABD'de Ocak ayında beklentilerin çok üzerinde açıklanan tarım dışı istihdam oranının Fed'in uzun süre daha para politikasını sıkılaştırma yaklaşımına devam ettiğini işaret etmesinden sonra yükseldi. Analistler, ABD'de ekonomiye ilişkin makroekonomik verilerin karışık sinyaller vermesinin piyasalarda fiyatlamaları zorlaştırdığını belirterek, ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin açıklamalarının yatırımcıların odağındaki yerini koruduğunu bildirdi.

BORSA KAPANDI MI?

Yaşanan sert gerilemeden sonra bazı yatırımcılar yaşanan felaketin büyüklüğü göz önünde bulundurularak Borsa İstanbul'da işlemlerin kapatılması isteğinde bulundu. Geçtiğimiz gün ise Borsa İstanbul, felaketin 3. gününde, sabah saatlerindeki yüzde 7'yi aşan düşüşün ardından pay piyasasında işlemlerin durdurulduğu belirtildi.

Böylece yüzde 16.2'lik kaybın ardından borsada kapanma kararı gelmiş oldu. Borsa İstanbul daha sonra yaptığı duyuruda işlemlerin 5 iş günü boyunca kapalı olacağını açıklandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön