24 / 07 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 14 Aralık 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 14 Aralık 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Doların 14 Aralık Çarşamba günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL,18,65 seviyelerinden işlem görüyor. İşte 14 Aralık Çarşamba kuru…




DOLAR BUGÜN NE KADAR? 14 ARALIK ÇARŞAMBA DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar/TL, güne yatay başlamasından sonra 18,65 seviyelerinde işlem görüyor. Haftanın üçüncü işlem gününe yani piyasaların açık olduğu 14 Aralık Çarşamba gününe dolar/TL, bugüne yatay seyirle başlamasının ardından saat 10.45 itibarıyla 18,6480'den işlem görüyor. Aynı anlarda euro/TL yatay seyirle 19,8150'den, sterlin/TL yüzde 0,1 değer kaybıyla 23,0280'den satılıyor.

 İşte 14 Aralık Çarşamba güncel döviz kurları…

Dolar endeksi dün ABD'de kasım ayı enflasyon oranları beklentilerin altında kalmasından sonra 103,6 ile son 6 ayın en düşük seviyesine gerilerken, bugün 104,1'den işlem görüyor. Euro/dolar paritesi de dün 1,0674 ile 9 Haziran'dan bu yana en yüksek seviyeyi görmesi ile bugün 1,0630 seviyesinde bulunuyor. Dünya genelinde güçlenen resesyon endişeleri merkez bankalarının gelecek haftaki toplantılarına dair bir belirsizlik sürüyor ve jeopolitik risklerle piyasalarda temkinli bir seyir izlendiği belirtildi. Para piyasalarında,

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Euro, haftanın üçüncü gününde yatay seyir ile devam eden, 14 Aralık Çarşamba gününde yüzde euro/TL 19,81'den işlem görerek devam etti. Dolar kuru 18,65 liradan alıcı buldu. Analistler, enflasyonda en kötünün geride kaldığı umutları ile piyasalarda risk iştahının yükseldiğini, dolar talebinin ise azaldığını dile getirerek, bu akşam açıklanacak ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz kararı öncesi döviz piyasalarında temkinli bir seyir izlendiğini söyledi.

Evi olan evde bakım parası alabilir mi? Evde bakım maaşı alan emekli olabilir mi?

Bakanlıktan esnafa müjdeli haber! O destek ödemelerine yeni yıldan önce dev zam! İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön