25 / 08 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 18 Eylül 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 18 Eylül 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar, 18 Eylül Pazar günü ne kadar şeklinde araştırmalar vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? 18 Eylül Pazar günü dolar araştırılıyor. İşte 18 Eylül Pazar kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 18 EYLÜL PAZAR DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Piyasaların kapalı olduğu haftanın piyasaların kapalı olduğu haftanın yedinci gününde yani 18 Eylül Pazar günü, dolar ve eurodaki yakından takip ediliyor. Dolar kuru günü yatay bir seyir ile başladı. İşte 18 Eylül Pazar güncel döviz kurları…

Haftanın son gününde yani 18 Eylül Pazar günü, dolar değişimini sürdürüyor. Dolar, altın piyasasını etkilemeye de devam ediyor. Aynı dakikalarda euro/TL yüzde 0,2 azalışla 18,2590'dan, sterlin/TL yüzde 0,6 düşüşle 20,7960'tan satılıyor. Dolar endeksi dar banttaki hareketine devam ederek 109,9 seviyesinde bulunurken, euro/dolar paritesi yüzde 0,1'lik azalış ile 0,9990 seviyesinde bulunmaktadır.

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Döviz piyasası ne durumda? Euro’nun ne kadar olduğu dolar gibi haftanın yedinci gününde vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Dolar/TL, güne yatay başlamasından sonra 18,25 seviyelerinde işlem görmektedir. 18 Eylül 2022 yani bugün euro yüzde 0,2 azalış ile 18,2890 civarında seyrediyor.

Analistlerin yorumları da dolar hakkında şu şekildedir; Küresel piyasalarda enflasyon, resesyon ve ABD Merkez Bankası'nın (Fed) gelecek haftaki toplantısında "şahin" duruşuna devam edeceği endişeleri ile negatif bir seyir izlendiğini belirterek, küresel dolar talebinin gücünü korunduğu bildirildi.

Emeklilik başvurusu için en uygun tarih! Kasım 2022 mi yoksa 2023 Ocak mı? İşte detaylar!

Milyonların maaşına zam! İşte 2023 asgari ücrette belli olan rakam!

14 gün sonra borçlar siliniyor! İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön