17 / 05 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 18 Nisan 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte son durum!

Dolar bugün ne kadar? 18 Nisan 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte son durum!

Doları 18 Nisan Salı günü ne kadar? Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL haftanın ikinci gününde 19,39 TL’den işlem görüyor. İşte 18 Nisan Salı kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 18 NİSAN SALI DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar/TL piyasaların açık olduğu ikinci işlem gününde 18 Nisan Salı gününde de yükselişine hız kesmeden devam ediyor. Dolar/TL'de alış fiyatı olarak 19,39 seviyesinden işlem görüyor. Dolar/TL haftanın ikinci işlem gününe 19.39’un üzerinde başladı. Kur şu anlarda da yatay bir seyir rotasında ilerleyerek, 19.40 liradan işlem görüyor. Dolar/TL’de gün içinde de en düşük 19.36, en yüksek ise 19.67 seviyeleri görüldü.

Geçtiğimiz gün yüzde 0,5 bir yükselme yaşayan dolar kuru, yeni güne de yüzde 0,4 azalış ile 101,8 seviyesinde dengeleme yaşarken euro/dolar paritesi yüzde 0,4 değer kazancı ile birlikte 1,0970'ten alıcı buluyor.

EURO VE STERLİN BUGÜN NE KADAR? 

Yüzde 0.45'lik bir değişimin olduğu euro ise bugün yukarı ibreyi göstermektedir. Euro/TL önceki kapanışın yüzde 0,4 üstünde 21,30'dan, sterlin/TL ise yüzde 0,3 artış ile birlikte 24,1200'den satılıyor.

DOLAR İÇİN ÖNEMLİ UYARI!

Dolar kurunda önemli bir açıklamalar yapan Ünlü ekonomist İslam Memiş, Ramazan Bayramı olmasından dolayı 20 Nisan Perşembe günü öğleden sonra piyasaların kapanacağını yatırımcılara hatırlattı.

KÜRESEL PİYASALARDA DURUM NE?

Analistler, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) gelecek dönem para politikasına dair olan belirsizliklerin tekrardan artması ile varlık fiyatlarının karışık bir seyir izlediğini dile getirdi.

Richmond Fed başkanı Thomas Barkin de bu konuya dair geçtiğimiz gün duyurduğu açıklamalarında, ABD'de enflasyonun Fed'in yüzde 2'lik ortaya koyduğu hedefine geri döndüğüne dair de daha fazla kanıt görmek istediğini ifade etti. Barkin, ülke ekonomisinin, faiz oranlarındaki var olan seviyede gayet iyi işlediğini de aktardı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön