18 / 05 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 2 Kasım 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 2 Kasım 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Doların 2 Kasım Çarşamba günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL, geçtiğimiz günün rakamları yani 18,62 seviyelerinden işlem görüyor. İşte 2 Kasım Çarşamba kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 2 KASIM ÇARŞAMBA DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar/TL, güne yükselişle başlamasından sonra 18,62 seviyelerinde işlem görüyor. Piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde yani 2 Kasım Çarşamba gününe, dolar/TL, son işlem günündeki rakamlara göre düşük başladı. Dolar/TL, bugüne ise yükselişle başlamasından sonra saat 10.20 itibarıyla önceki kapanış seviyesinin yüzde 0,2 üzerinde 18,6190'dan işlem görüyor. Aynı anlarda euro/TL yüzde 0,1 artışla 18,3830'dan, sterlin/TL yüzde 0,2 yükselişle 21,3970'ten satılıyor.

İşte 2 Kasım Çarşamba güncel döviz kurları…

Dolar endeksi, geçtiğimiz gün yatay bir seyir izlemesinden sonra bugün yüzde 0,1'lik düşüşle 111,4 seviyesinde bulunuyor. Dün yüzde 0,1 değer kaybeden euro/dolar paritesi ise bugün 0,9870 seviyesinde yatay hareket de devam etti.

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Euro, son işlem günündeki kapanışındaki rakamlar ile haftanın üçüncü gününde de devam etti. Son işlem gününde kapanış seviyesinin yüzde euro/TL yüzde 0,1 yükselişle 18,38'ten işlem gördü. Dolar da bu noktada güne yükseliş ile başlamasından sonra 18,62 seviyelerinde işlem görüyor.

Analistler, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bu akşam açıklayacağı faiz kararı öncesi varlık fiyatlarında dalgalı bir seyir izlendiğini belirtti. ABD'de şirketlerin 3. çeyrek finansal sonuçlarına dair olumlu beklentilerin küresel çaptaki risk iştahını desteklediğini ve bu riskin artacağını söyleyerek, bir süredir devam eden riskler yüzünden varlık fiyatlarındaki bu dalgalanmaların devam edebileceğini yineliyorlar.

Emekli ve işsiz vatandaşlar ödemeyecek! Kasım ayının sonuna kadar süresi var!

Ziraat Bankası emekli promosyon 2022 ne zaman yatacak?

TOKİ evleri ne zaman teslim edilecek?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön