29 / 04 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 20 Haziran dolar kaç TL?

Dolar bugün ne kadar? 20 Haziran dolar kaç TL?

Dolar bugün ne kadar şeklinde araştırmalar vatandaşların gündeminde yer alıyor. Döviz kurlarındaki son durum merak ediliyor. Piyasaların açıldığı haftanın ilk gününde yani 20 Haziran Pazartesi günü dolar kaç TL oldu? araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte 20 Haziran dolar kuru!



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 20 HAZİRAN PAZARTESİ DOLAR KAÇ TL OLDU?

Haftanın ilk gününde yani 20 Haziran Pazartesi günü, dolar ve eurodaki yakından takip ediliyor. Dolar 20 Haziran Pazartesi günü doların alış fiyatı 17,3220’den işlem görüyor.

EURO BUGÜN NE KADAR?

Euro da haftanın ilk gününde araştırılıyor. Euro 20 Haziran Pazartesi gününe yatay bir seyir ile başladı. Bugün yüzde 0,2 artışla yaşayan euronun alış fiyatı 18,22,30’dan satılıyor.

DOLAR FED FAİZ KARARINDAN ETKİLENDİ Mİ?

Dolar kurunda açıklanan FED faiz kararından etkilendi mi etkilenmedi mi bu sorunun cevabı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Dolar, FED sonrası yukarı yönlü seyrini sürdürdü. Piyasaların yüzde 0,75 fiyatlanması dolar kurunda çok büyük bir değişiklik göstermedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön