02 / 05 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 21 Kasım 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 21 Kasım 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Doların 21 Kasım Pazartesi günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL, geçtiğimiz günün rakamları yani 18,62 seviyelerinden işlem görüyor. İşte 21 Kasım Pazartesi kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 21 KASIM PAZARTESİ DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Bir süredir yatay seyirde devam eden dolar, yönünü yukarı doğru çevirdi. Haftanın ilk işlem gününe 18,62 seviyelerinden başladı. Piyasaların açık olduğu haftanın ilk gününde yani 21 Kasım Pazartesi gününde kur, yeni haftaya ise yatay başlamasından sonra saat 11.00 itibarı ile 18,6181 ile önceki kapanış seviyesinin hemen altında işlem görüyor. Aynı anlarda euro/TL yüzde 0,7 azalış ile 19,0880'den, sterlin/TL de yüzde 0,7 düşüşle 22,0090'dan tamamlandı.

 İşte 21 Kasım Pazartesi güncel döviz kurları…

Dolar endeksi, 107,6 ile son 10 günün en yüksek seviyesini test ederken, euro/dolar paritesi yüzde 0,7'lik değer kaybıyla 1,0250 seviyelerinde hareket etmektedir. Euro/dolar paritesi ise son işlem gününde yüzde 1,85 artış göstermesi ile günü 1,0200'dan tamamlarken 12 Ağustos ayından bu yana en yüksek günlük kapanışını yaptı.

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Euro, son işlem günündeki kapanışındaki rakamlara göre haftanın ilk gününde yatay seyir ile devam etti. Son işlem gününde kapanış seviyesinin yüzde euro/TL 19,08'tan işlem gördü. Dolar, haftanın ilk gününe yükseliş eğilimi ile başladıktan hemen sonra 18,62 seviyelerinde işlem gördü.

Analistler, dünya genelinde artan resesyon endişesi ile risk algısının arttığı belirtilmektedir, küresel çapta dolar talebinin güçlendiğini söyledi. Aynı şekilde analistler, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz artışlarını nerede sonlandıracağına dair soru işaretleri ve kripto para piyasalarındaki negatif seyrin dolar talebini beslediğini söyledi. ABD'de şirketlerin 3. çeyrek finansal sonuçlarına dair olumlu beklentilerin küresel alandaki risk iştahını kabarttığını ve bu riskin artarak devam edeceği de belirtildi.

Kiracı neyi öder? İşte detaylar!

Ev sahibi kirayı elden alırsa ne olur?

Hisseli tapu tek tapu olur mu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön