19 / 05 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 24 Mart 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte son durum!

Dolar bugün ne kadar? 24 Mart 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte son durum!

Doların 24 Mart Cuma günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL haftanın son işlem gününde 19 TL'nin üzerinde kalmayı sürdürüyor. İşte 24 Mart Cuma kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 24 MART CUMA DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar/TL haftanın beşinci işlem gününde yani 24 Mart Cuma gününe yatay bir harekette devam ediyor. Dolar/TL, güne yatay seyirle başlaması ile birlikte 19,06 seviyelerinde işlem görüyor. Dolar, alış fiyatı 19,07 iken, satış fiyatı olarak da 19,07 seviyesinde işlem görüyor.

EURO VE STERLİN BUGÜN NE KADAR? 

Dolar/TL, 24 Mart 2023 gününe yatay başlamasından sonra saat 10:30 itibari ile 19,0700'ten işlem görüyor. Aynı anlarda euro/TL 20,48 alış fiyat olarak işlem görürken, satış fiyatı olarak da 20,50 üzerinden işlem görüyor. sterlin/TL de 23,22 alış fiyatı olarak işlem görüyor.

Çarşamba günü tüm banka mevduatları için bir çalışmaları olmadığını dile getiren Janet Yellen, dün ABD Temsilciler Meclisi'nde yaptığı açıklamalarda eğer gerekirse de önlemler alabileceklerini ekleyerek risk algısını yumuşatmaya çalıştı.

ANALİSTLERİN DEĞERLENDİRİYOR!

Analistler, piyasaya dair bazı değerlendirmelerde bulundu. ABD Merkez Bankası'nın geçtiğimiz gün yapılan toplantısından sonra para politikalarına dair belirsizliklerin, doları diğer para birimleri karşısında baskıladığını söyledi, bugün gözlerin Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ve İngiltere Merkez Bankası'nın (BoE) para politikası kararlarına çevrildiğini kaydetti.

UZMANLARDAN DOLAR YORUMLARI!

Ekonomi uzmanlarının bugün için yaptığı yorumlar şöyle; USDTRY paritesi ana resimde yükselen kanal içinde hareketine devam ediyor. Geniş bant aralığı olarak izlenilen bant aralığının üstünde ılımlı pozitif hareketini sürdürmektedir. Genel hareket eğiliminin pozitif yönde olduğu görülüyor. Hem teknik hem de psikolojik seviye olarak 19.00 seviyesini takip edilmektedir. Bu seviye üzerinde 19,20 seviyesi izleniyor. Aşağı yönlü harekette 18.65 seviyesinin aşağısında 18.65 seviyesi destek olduğu görülüyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön