19 / 05 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 27 Temmuz dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 27 Temmuz dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar, 27 Temmuz Çarşamba günü ne kadar şeklinde araştırmalar vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? 27 Temmuz Çarşamba günü dolar araştırılıyor. İşte 26 Temmuz dolar kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 27 TEMMUZ ÇARŞAMBA DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Piyasaların açıldığı haftanın üçüncü gününde yani 27 Temmuz günü, dolar ve eurodaki yakından takip ediliyor. Dolar-TL, güne yükseliş ile başlamasından sonra 17,88 seviyelerinde işlem gördü. İşte 27 Temmuz Çarşamba güncel döviz kurları…

Dolar-TL, yeni güne de yükselişle başlamasından sonra saat 10.40 itibarıyla yüzde 0,1 artış ile 17,8790'dan işlem görüyor.

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Döviz piyasası ne durumda? Euro da dolar gibi haftanın üçüncü gününde vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Euro 27 Temmuz Çarşamba gününü de merakla sorgulanıyor. Aynı anlarda avro-TL yüzde 0,36 artışla 18,1350'den, sterlin- TL yüzde 0,13 artışla 21,5400'ten satıldı.

Dolar endeksi şu sıralarda yatay seyirle 107 seviyesinde bulunurken, avro, dolar paritesi ise 0,2 yükseliş ile 1,0140'tan alıcı buluyor. Dolar kurundaki hareketlilik ne yönde? Bu sorunun cevabını vatandaşlar araştırıyor.  Dolar, piyasada hakim olan resesyon endişesi ile önünü görmeye çalışıyor. meydana gelmişti. Dolar 27 Temmuz Çarşamba gününe yani yeni güne de yükseliş ile başlayarak devam etti.

Gerçek tapu nasıl olur? Ev alırken tapuda ne yazmalı?

Süreli engelli raporu nedir? Süreli engelli raporu nasıl yenilenir?

Veraset beyanı nedir? Veraset beyanı için hangi belgeler gerekir?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön