14 / 05 / 2024

Dolar için korkutan rakam resmen belli oldu! Analistler açıkladı! Bu rakam gerçekleşirse, altın batar! Çok acil bakın

Dolar için korkutan rakam resmen belli oldu! Analistler açıkladı! Bu rakam gerçekleşirse, altın batar! Çok acil bakın

Dolar endeki 20 yılın en yüksek seviyelerinde işlem görüyor. Bu durum karşısında analisteler dolar için korkutan rakamı resmen açıkladı. Bu rakam gerçekleşirse, altın batar! Çok acil bakın!




''ALTIN BATIYOR''

Dolar daha tırmanaya devam ederse altın fiyatları düşer diyen analistlerden şu açıklama geldi: Fed, faiz oranlarını artırmaya devam ederse bu doların daha da değer kazanmasına neden olabilir. Dolar bir miktar ivme kaybettikten sonra altın fiyatı Temmuz'un en düşük seviyesinden toparlandı, ancak dolar güçlenmeye devam ederse, altın fiyatı daha da düşebilir."

Analistlerden İpek Özkardeskaya, “Sarı metal artık piyasa satışlarına karşı iyi bir koruma görevi görmüyor; bunun yerine risk varlıklarıyla birlikte batıyor. Bunu tersine çevirmek için doların yumuşamasına ihtiyacımız var" dedi.

Elimizdeki dolarları bozdurmalı mıyız? Yastık altında doları olanlar bakmadan sakın geçmeyin! Son dakika dolar kuru

''Euro düşüyor, bu düşüş kalıcı değil'' diyen İslam Memiş'ten hiçbir yerde duyulmamış yeni dönem açıklaması

Dolar 18 gün sonra bu seviyeye gelecek! Analistler açıkladı, koşun bakın

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön