17 / 05 / 2024

Dolar kaç TL? Euro ne kadar oldu? 13 Haziran Salı dolar yükseldi mi? Güncel dolar alış ve satış fiyatları!

Dolar kaç TL? Euro ne kadar oldu? 13 Haziran Salı dolar yükseldi mi? Güncel dolar alış ve satış fiyatları!

Dolar 13 Haziran Salı günü kaç TL oldu? Dolardaki durum nedir? Dolar bugün yükseldi mi? İşte 13 Haziran Salı dolar kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 13 HAZİRAN SALI DOLAR KAÇ TL OLDU?

Haftanın ilk gününe 23,65 seviyelerini görerek başlayan dolar, haftanın ikinci gününde yukarı yönlü hareketini sürdürdü. Dolar günün ilk saatlerindeki işlemler ile 23,67 seviyesine kadar yükseldi. Gün içinde 23,22-23,77 arası hareket etti. Haftaya pozitif başlangıcından sonra gün içinde negatif tarafa geçmesine rağmen günü artı yönde sonlandırdı. Kur 11 Haziran gününde de 23,77 ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.

Peki 13 Haziran 2023 euro ve sterlin kaç TL? İşte euro ve sterlin yükseldi mi?

13 HAZİRAN SALI EURO VE STERLİN NE KADAR? 

Dolar ile aynı anlarda Euro/TL, 25,56 civarında işlem görmektedir. Sterlin alış fiyatı; 29.5020 TL olarak ve satış fiyatı 29.7630 TL olarak işlem görüyor.

Yurt içinde Merkez Bankası'nın önümüzdeki hafta yapılacak olan toplantıda faize dair atılacak olan adımlar bekleniyor. Piyasaların gözü gelecek olan enflasyon verisindeydi. ABD'de TÜFE, mayıs ayında aylık bazda yüzde 0,1 ile yüzde 0,2'lik beklentinin hemen altında artış eğilimi gösterdi. Yıllık bazda enflasyon yüzde 4,9'dan yüzde 4'e kadar düştü. ABD'de enflasyon iki yılın en düşük seviyesinde yer aldı.

GÜNLÜK DOLAR YORUMU!

Ekonomi uzmanlarının 13 Haziran 2023 gününe dair dolar yorumları şu şekildedir; USDTRY paritesi ana resimde yükselmekte olan hareketi hala devam ediyor. Geniş bant aralığı olarak izlenilen bant aralığının hemen üstünde pozitif hareketini sürdürmektedir. Genel hareket eğiliminin pozitif yönde olduğunu izliyoruz. Teknik seviye olarak 23.50 seviyesini takip ediliyor. Bu seviye üstünde 23,75 seviyesi takip edilebiliyor. Aşağı yönlü harekette ise 23,00 seviyesi destek olarak izlenebilir.

Dolarda son durum ne? Euro şu an ne kadar? 11 Haziran Pazar dolar ne kadar oldu? Güncel dolar alış, satış fiyatı!

Doları olan duymadım demesin! İslam Memiş'ten çarşamba ve perşembe gününe dikkat uyarısı geldi!

Dolar bugün ne kadar? Euro şu an ne kadar? 12 Haziran Pazartesi dolar yükseldi mi? Güncel dolar alış, satış fiyatı!


Geri Dön