02 / 05 / 2024

Dolar kahini Selçuk Geçer uyardı ve "ağlarsınız" dedi!

Dolar kahini Selçuk Geçer uyardı ve

Altın ve Para Piyasaları uzmanı Selçuk Geçer, ekonominin durumu ve doların gidişatına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.



Deneyimli ekonomist Selçuk Geçer, kişisel YouTube hesabından yeni bir video yayınlayarak dolar kuru, altın, enflasyon, asgari ücrete yapılan ara zam gibi konuları değerlendirdi.

İzleyicilerinin kendisine yönelttiği sorulara da yanıt veren Geçer, "Uyarıyorum" ifadesi ile paylaştığı videoda çarpıcı yorumlarda bulundu. 

Selçuk Geçer'in yaptığı açıklamalardan öne çıkan kısımlar şöyle:

Dolar kahini Selçuk Geçer uyardı ve "ağlarsınız" dedi!

"DOLAR, EURO, STERLİN SEBEP DEĞİL, SONUÇ"

"Dolar, euro, sterlin bir sebep değil, sonuç. Doların yükselmesinin bire bir sebebi ülkenin ekonomisinin ve ekonomi politikalarının yanlış yönetilmesi. Hatta ekonomi politikalarının olmaması."

"DOLAR 20 OLSA NE OLUR 50 OLSA NE OLUR?"

"Dolar 20 olsa ne olur 50 olsa ne olur, eğer sen ithal etmiyorsan, buğdayını arpanı Rusya'dan almıyorsan, her şeyi kendi ülkende üretebiliyorsan, televizyonunu, telefonunu bile kendi ülkende üretip satabiliyorsan doların pahalı olması ya da ucuz olması gibi bir şey yok ki."
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön